Gecombineerd naaldbit voor één paard BR Equitation

Gecombineerd naaldbit voor één paard BR Equitation

Beginnend op: € 45,32

€ 40,79

-10%
Ontdek de BR Equitation naaldbit, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal in combinatie met een zachte, flexibele, FDA-goedgekeurde kunststof.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 45,32

€ 40,79

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Gecombineerd naaldbit voor één paard BR Equitation

Dit enkelgebroken naaldbit is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal in combinatie met flexibel kunststof. Dit maakt de bitten stabiel, maar toch bijzonder zacht en paardvriendelijk. De kunststof heeft een hardheid van 90A en is FDA goedgekeurd. Dit betekent dat het materiaal vrij is van oplosmiddelen, geen weekmakers bevat en niet giftig is. De bitten kunnen gebruikt worden voor alle paarden en zijn vooral geschikt voor jonge paarden, paarden met een gevoelige mond en paarden die moeite hebben met het accepteren vanautres materialen. Het bit heeft een normale werking in de mond. De dikte van de canon is 18 mm en de lengte van de benen is 165 mm.

Een naaldbit kan gebruikt worden met naaldbitlussen. Deze houden het bit op zijn plaats en zorgen voor een licht hefboomeffect. Dankzij de pinnen kan de ruiter het bit niet uit zijn mond trekken en kan het paard goed geleid worden. Het bit is daarom ook geschikt voor jonge paarden.

Extra informatie

Merk BR Equitation
Fabrikant SKU 254030-M000
Kleur zilver
Kleur Zilver
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene