Set van 12 vloeibare zeep voor rijleder Tattini

Set van 12 vloeibare zeep voor rijleder Tattini

€ 23,19

€ 22,61

Ontdek ons pakket met 12 vloeibare zepen voor paardrijleer Tattini, voor een goede verzorging tijdens je ruiteractiviteiten.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Set van 12 vloeibare zeep voor rijleder Tattini

Deze verpakking van 12 vloeibare zepen voor leder van Tattini is het essentiële accessoire voor elke ruiter. Ontworpen door het beroemde merk Tattini, specialisten in ruitersportartikelen, is deze vloeibare zeep van topkwaliteit speciaal samengesteld om het leer van je paardrijuitrusting te verzorgen en te beschermen.

Of je nu een professionele of amateur ruiter bent, je weet point hoe belangrijk het is om goed voor je uitrusting te zorgen om de levensduur en prestaties te garanderen. Deze vloeibare zeep voor paardrijleer Tattini is ideaal voor het grondig reinigen van je zadels, hoofdstellen, laarzen en autres lederen accessoires. De zachte maar effectieve formule verwijdert vuil, zweet en resten terwijl de soepelheid en natuurlijke schoonheid van het leer behouden blijft.

Naast de doeltreffendheid biedt deze vloeibare zeep voor paardleer Tattini ook een frisse, aangename geur die je ruiteruitrusting schoon en fris laat ruiken. Het voordelige formaat van 12 zepen betekent dat je ze lang kunt gebruiken en altijd een zeep bij de hand hebt voor regelmatig onderhoud.

Gemaakt van kwaliteitsingrediënten is deze Tattini vloeibare ruiterzeep veilig voor leer en het milieu. Het is ook gemakkelijk te gebruiken: gewoon op een vochtige spons aanbrengen en zachtjes in het leer wrijven, daarna afspoelen met schoon water. Je zult meteen een verschil merken in het uiterlijk van je paardrijuitrusting, die schoon en glanzend zal zijn en klaar voor je volgende avontuur.

Kortom, als je je ruitersportuitrusting wilt verzorgen en in topconditie wilt houden, is Tattini Liquid Riding Leather Soap de voor de hand liggende keuze. Met zijn hoogwaardige formule, aangename geur en voordelige formaat zal het snel je onmisbare bondgenoot worden voor een onberispelijke verzorging van je uitrusting. Bestel nu een pak van 12 vloeibare zepen van Tattini en geef je leder de liefde en aandacht die het verdient.

Extra informatie

Merk Tattini
Fabrikant SKU 2809499-99999
Kleur wit
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene