Nylon hondenhalsband Martin Sellier 25-55 [Grootte L]

Nylon hondenhalsband Martin Sellier 25-55 [Grootte L]
€ 10,58
Kies de nylon Martin Sellier halsband voor uw sportieve hond! Praktisch en modieus, het zal voldoen aan tous uw behoeften.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Nylon hondenhalsband Martin Sellier 25-55

De hondenhalsband Martin Sellier is de perfecte keuze voor tous actieve hondenbezitters die op zoek zijn naar een combinatie van functionaliteit en stijl voor hun trouwe metgezel. Ontworpen door het beroemde merk Martin Sellier, is deze halsband in nylon zowel sterk als comfortabel voor uw huisdier.

Deze halsband is ideaal voor honden van alle maten, van 25 tot 55 cm, en biedt een perfecte pasvorm dankzij de sterke metalen gesp. Bovendien maakt het materiaal nylon de halsband léger gemakkelijk schoon te maken, een groot pluspunt voor honden die graag vies worden als ze op stap zijn.

Maar dat is niet alles: deze halsband heeft ook een elegant, sportief ontwerp dat uw hond een vleugje stijl zal geven. De felle kleur en de zorgvuldige afwerking maken er een trendy, modern accessoire voor uw huisdier van.

Tot slot is de hondenhalsband Martin Sellier ontworpen voor buitenactiviteiten, of het nu gaat om een eenvoudige wandeling of een sportsessie met uw hond. De stevigheid en weerstand maken het een ideale keuze voor zelfs de meest energieke honden.

nylon Geef uw hond het beste van twee werelden met de Martin Sellier 25-55 hondenhalsband. Praktisch, comfortabel en stijlvol, de ideale metgezel voor al uw avonturen met uw trouwe viervoeter. Vertrouw op het merk Martin Sellier om uw hond een kwaliteitshalsband te bieden die functionaliteit en esthetiek combineert.

Extra informatie

Merk Martin Sellier
Fabrikant SKU 3006968
Kleur oranje
Kleur Oranje
Maat L - Standaard Franse maten