Hondentuig Ruffwear Web Master

Hondentuig Ruffwear Web Master

Beginnend op: € 95,69

€ 86,12

-10%
Ontdek het Web Master hondentuig van Ruffwear, dat veiligheid, ondersteuning en veelzijdigheid combineert om je huisdier te helpen obstakels te overwinnen. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 95,69

€ 86,12

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hondentuig Ruffwear Web Master

Het Web Master harnas is een harnas voor veiligheid, ondersteuning en multifunctioneel gebruik, ontworpen om honden te manoeuvreren en over obstakels te helpen. Het fijne, duurzame geperforeerde schuim biedt ademende ondersteuning zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Vijf verstelpunten zorgen voor een stevige pasvorm en de gevoerde borst- en buikriemen maken Web Master een comfortabele pasvorm voor langdurig gebruik op port.

Het Web Master harnas is het harnas bij uitstek voor veel lawine reddingshondenprogramma's, hondengeleiders, geamputeerde honden en houdini honden. Het is een uitstekend alternatief voor een harnas en halsband voor honden die wandelen, klimmen of mobiliteitshulp nodig hebben.

Wat is er nieuw aan? Vernieuwd chassisschuim met meer ademend vermogen en flexibiliteit voor een comfortabelere pasvorm. Nieuwe bluesign® goedgekeurde polyester ripstop stof om het verbleken tegen te gaan.

BEKLEED HANDVAT

Manoeuvreer en help honden over obstakels.

VERSTELBARE MAAT

Vijf verstelpunten voor een optimale pasvorm.

TWEE BEVESTIGINGSPUNTEN

Aluminium V-ring in het midden van de rug en treklus aan de achterkant.

Extra informatie

Merk Ruffwear
Fabrikant SKU 30103-607S2
Kleur rode sumak
Kleur Rood