Hondentuig Ruffwear Flagine

Hondentuig Ruffwear Flagine

Beginnend op: € 90,65

€ 81,58

-10%
Klaar voor elk buitenavontuur met je hond? Het Ruffwear Flagine harnas is het ideale accessoire voor veilige wandelingen!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 90,65

€ 81,58

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Hondentuig Ruffwear Flagine

Het Flagline Harness is een rapide, lichtgewicht en comfortabel harnas met een wendbaar ontwerp dat honden in het ritme houdt, of ze nu een trektocht maken in het binnenland of alledaagse obstakels trotseren.

Het handvat en het lastverdelende borst- en buikpaneel maken het gemakkelijk om de hond op te tillen en te helpen, en dat alles in een minimaal ontwerp dat het mogelijk maakt om het de hele dag te dragen. De hoge verstelbaarheid en het gemak van aantrekken maken de Flagline veilig en toegankelijk, met name populair onder stappers, die het zien als het harnas bij uitstek om honden een duwtje in de rug en veel vrijheid te geven als het pad voor hen allesbehalve vlak is.


LICHTGEWICHT

Lichtgewicht ontwerp met veel verstelmogelijkheden en een vuil- en haarwerende voering.

COMFORTABEL OPTILLEN

Uitgebalanceerd, comfortabel tillen dankzij de gevoerde handgreep en het lastverdeelpaneel ter hoogte van borst en buik.

SOLIDE VERBINDINGEN

Drie bevestigingspunten voor de riem: aluminium V-ring op de rug en twee versterkte riemlussen - één op de borst voor trekkende honden en één op de rug.

Extra informatie

Merk Ruffwear
Fabrikant SKU 30551-658S2
Kleur zalmroze
Kleur Roos