Jachthalsband voor paarden Penelope Martin [Grootte Paard]

Jachthalsband voor paarden Penelope Martin [Grootte Paard]
€ 100,73
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Jachthalsband voor paarden Penelope Martin

De martin halsband is een combinatie van een jachthalsband en een martingaal. Net als het model premier werd deze tweede versie van dit technische product gecreëerd in samenwerking met Pénélope Leprevost.
De jachthalsband kan optimaal worden aangepast, vooral dankzij het elastiek aan de schoft, dat de ruimte tussen de borst en de bevestiging van de riem verkleint. De afneembare martingaalvork kan aan de halsband worden toegevoegd.
Deze zorgt er ook voor dat paarden die zich royaal inspannen niet met hun voorbeen verstrikt raken in de singelbevestiging. Een elastische band beschermd door natuurlijk gekleurde synthetische schapenvacht beschermt de schoft van het paard. Het heeft een verstelgesp aan elke kant. Natuurlijk wordt hij geleverd met onze point crème zadelsteek, zodat je hem kunt afstemmen op de rest van het assortiment. De jachthalsband kan op zichzelf gebruikt worden, maar kan ook gecombineerd worden met ons Howlett-tuig, onze elastische halsband en onze verschillende martingaalpijlen.
Verkrijgbaar in zwart en tan in de maten cob en full.
Samenstelling: 100% rundleder
Gespen: 100% roestvrij staal

Extra informatie

Merk Pénélope
Fabrikant SKU 306101302
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat Paard - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene