Elastische martingaalschacht Pénélope Bip Light US

Elastische martingaalschacht Pénélope Bip Light US
€ 59,49
Optimaliseer de prestaties van je paard met de elastische martingaal pijl Pénélope Bip Light US, een must-have voor alle paardenuitrusting.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Elastische martingaalschacht Pénélope Bip Light US

De Martingale pijl Bip Light US Elastisch Pénélope is ideaal om bepaalde paarden te kanaliseren in een teugelgang of om een te hoge hoofdhouding te beperken. Hij past gemakkelijk aan elk type jachthalsband en in het bijzonder aan onze Martin-collier. Het bestaat uit twee ronde elastische banden die met elkaar verbonden zijn door een leren band die de stabiliteit van het hele product garandeert. Dit product is zeer soepel en zacht in gebruik en zorgt voor een comfortabel contact met het paard. Het kan worden bevestigd aan de jachthalsband of martin halsband met een verstelbare gesp.

In hazelnoot en zwart

One size fits all (dankzij de verstelbare gesp)

Onderhoudsinstructies: We raden je aan om eerst de lederen onderdelen van je Bip Plain elastische martingaalpijl te reinigen met glycerinezeep en vervolgens, zodra ze droog zijn, een laagje vochtinbrengende lederverzorging uit het Pénélope takes care assortiment aan te brengen. Was de elastische delen in schoon water en laat ze aan de lucht drogen.

Extra informatie

Merk Pénélope
Fabrikant SKU 306151004
Kleur hazelnoot
Kleur Bruin
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Hoeveelheid per product 1