Halsband van fijn gaas Sprenger Torquator [Grootte 4x0,3x0,3 cm]

Halsband van fijn gaas Sprenger Torquator [Grootte 4x0,3x0,3 cm]
€ 6,00
Verlevendig de wandelingen van uw hond met de fijnmazige halsband Sprenger Torquator, ontworpen door het toonaangevende merk Sprenger.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Halsband van fijn gaas Sprenger Torquator

De Sprenger Torquator hondenhalsband van fijn gaas is een onmisbaar accessoire voor tous hondenbezitters die graag buiten zijn met hun trouwe metgezel. Deze halsband werd ontworpen door specialisten in dierenbenodigdheden Sprenger en is speciaal ontworpen voor actieve, sportieve honden.

Deze halsband is gemaakt van fijn gaas en is zowel robuust als comfortabel voor uw hond. Hij heeft ook een stevige sluiting voor maximale veiligheid tijdens het wandelen of sporten met uw hond. Met zijn dubbele sluiting biedt deze halsband een betere krachtverdeling en een betere grip.

Of u nu gaat wandelen, jogging, canicrossing of een andere sport beoefent met uw hond, de halsband Sprenger Torquator zal uw ideale bondgenoot zijn. Hij garandeert niet alleen een optimale controle over uw hond, maar is ook zeer goed bestand tegen weersinvloeden en slijtage, voor langdurig gebruik in alle omstandigheden.

Naast de praktische kwaliteiten is deze hondenhalsband ook esthetisch aantrekkelijk met zijn strakke, moderne ontwerp. Het is de perfecte aanvulling op de outfit van uw huisdier en geeft het een stijlvolle look.

Of u nu een grote of kleine hond hebt, de Sprenger Torquator hondenhalsband van fijn gaas past zich aan alle lichaamsvormen aan dankzij de verschillende beschikbare maten. Zo vindt u het model dat precies past bij uw huisdier.

Laat uw hond niet zonder halsband achter wanneer u onderweg bent, kies voor de fijnmazige halsband Sprenger Torquator. Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Sprenger om uw hond een halsband te geven die sterk, comfortabel en mooi is. Bestel nu en geniet van een halsband voor al uw buitenactiviteiten met uw trouwe viervoeter.

Extra informatie

Merk Sprenger
Fabrikant SKU 3080102
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 4x0,3x0,3 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1