Grote halsband van gaas Sprenger Torquator [Grootte 5x0,4x0,4 cm]

Grote halsband van gaas Sprenger Torquator [Grootte 5x0,4x0,4 cm]
€ 8,02
Geef uw hond een kwaliteitshalsband Sprenger Torquator in groot gaas voor veilige wandelingen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Grote halsband van gaas Sprenger Torquator

Deze grote mesh hondenhalsband Sprenger Torquator is een must-have voor tous hondenbezitters die gepassioneerd zijn door hondensport en de dierenwinkel. Ontworpen door het beroemde merk Sprenger, is deze halsband een echt juweeltje voor uw trouwe viervoeter.

Dankzij het dikke gaas biedt deze halsband uw hond optimaal comfort en is hij tegelijkertijd slijtvast en duurzaam. De torquator vorm zorgt voor een perfecte pasvorm rond de nek van uw hond, waardoor hij veel bewegingsvrijheid heeft voor allerlei sportieve activiteiten.

Bovendien wordt deze halsband geleverd in een verpakking, zodat u altijd een reserve hebt als u er een nodig hebt. U kunt dus in alle veiligheid genieten van lange wandelingen met uw hond, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat zijn halsband breekt of beschadigd raakt.

Of u nu behendigheid, canicross, gehoorzaamheid of een andere hondensport beoefent, deze halsband is het ideale accessoire om uw hond te helpen presteren. Het elegante ontwerp en de onberispelijke kwaliteit maken hem ook de perfecte keuze voor wedstrijden of hondenshows.

Geef uw hond het beste met deze grote halsband van gaas Sprenger Torquator. Verwen uw hond met een halsband die comfortabel, duurzaam en stijlvol is, zodat hij kan uitblinken in al zijn activiteiten. Vertrouw op Sprenger, een merk dat bekend staat om zijn expertise en passie voor dieren, en geef uw hond de ultieme sporthalsband!

Extra informatie

Merk Sprenger
Fabrikant SKU 3080104
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 5x0,4x0,4 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1