Koppelketting hondenhalsband Sprenger [Grootte 56x0,3x0,3 cm]

Koppelketting hondenhalsband Sprenger [Grootte 56x0,3x0,3 cm]
€ 36,25
Geef je hond een stevige kettinghalsband Sprenger, ideaal voor sportieve activiteiten in dierenwinkels.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Koppelketting hondenhalsband Sprenger

De Sprenger hondenhalsband (x2) is een kwaliteitsproduct speciaal ontworpen voor hondenbezitters die zich zorgen maken over het welzijn en comfort van hun huisdier. Deze halsband is gemaakt door het beroemde merk Sprenger en is een essentieel accessoire voor alle hondenliefhebbers die van sportieve activiteiten in de buitenlucht houden.

Deze hondenhalsband is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een sterke ketting om maximale veiligheid voor uw huisdier te garanderen. De ketting heeft ook een speciale coating om de vacht van uw hond te beschermen tegen schuren en wrijven.

Deze Sprenger hondenhalsband met koppelketting is speciaal ontworpen om door twee honden tegelijk te worden gebruikt. Dankzij het unieke V-vormige ontwerp kunnen twee honden veilig worden uitgelaten zonder het risico te lopen in de knoop te raken of letsel op te lopen. Bovendien kan de lengte worden aangepast aan alle hondenmaten.

Of u nu gaat hardlopen, wandelen of een andere sport beoefent met uw hond, deze halsband is een grote hulp. Hiermee kunt u uw hond aan de lijn houden en toch genoeg bewegingsvrijheid geven om optimaal van de activiteit te genieten.

Als hondeneigenaar weet u op point hoe belangrijk het is om ze het beste te geven. Met deze hondenhalsband Sprenger kunt u er zeker van zijn dat uw huisdier comfortabel en veilig is tijdens al uw avonturen in de buitenlucht. Wacht dus niet langer en geef uw honden het comfort en de veiligheid die ze verdienen met deze halsband van topkwaliteit Sprenger.

Extra informatie

Merk Sprenger
Fabrikant SKU 3143056
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 56x0,3x0,3 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1