wiedmachine Covalliero [Grootte 16 cm]

wiedmachine Covalliero [Grootte 16 cm]
€ 4,73
De perfecte kam voor elegant, ondersteunend rijden. Ontdek het essentiële hulpmiddel van Kerbl voor sereen rijden.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 12 of 14 dagen

Beschrijving

wiedmachine Covalliero

Paardrijden is een sport die elegantie, kracht en medeplichtigheid tussen ruiter en paard combineert. Om deze discipline met een gerust hart te kunnen beoefenen, is het essentieel om de juiste uitrusting te hebben. Daarom zijn we verheugd om de Kerbl Covalliero currykam te introduceren, een must-have accessoire voor paardenliefhebbers.

Ontworpen door het beroemde merk Kerbl, is deze kam solide, praktisch en elegant. Elle is speciaal ontworpen om het verzorgen van je paard te vergemakkelijken en hem een glanzende, zijdeachtige vacht te geven. elle is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is ontworpen om lang mee te gaan en je te vergezellen tijdens al je rijsessies.

De Kerbl Covalliero kam heeft zachte rubberen pinnen die de huid van je paard zachtjes masseren en tegelijkertijd effectief vuil en dode haren verwijderen. Het ergonomische houten handvat geeft je een comfortabele en stevige grip, zelfs tijdens de meest intensieve sessies. Bovendien voegt het elegante ontwerp een vleugje verfijning toe aan je paardrijuitrusting.

Of je nu een beginner of een ervaren ruiter bent, deze currykam zal je bondgenoot zijn in het verzorgen van je paard en het een onberispelijke vacht geven. Bij regelmatig gebruik helpt elle de huid van je paard gezond te houden door de bloedsomloop te stimuleren en de hergroei van een dikkere, glanzende vacht te bevorderen.

De Kerbl Covalliero currykam is ook heel gemakkelijk schoon te maken, gewoon onder water laten lopen en aan de lucht laten drogen. Compact en lichtgewicht, elle past gemakkelijk in je paardrijtas om mee te nemen naar wedstrijden of buitenritten.

Kortom, de Kerbl Covalliero kam is een essentieel accessoire voor elke ruiter die zich bekommert om het welzijn van zijn paard. De effectiviteit en het ontwerp maken het tot een favoriet onder rijprofessionals. Dus wacht niet langer, geef je paard het allerbeste met de Kerbl Covalliero kam en geniet van speciale momenten in zijn gezelschap tijdens je verzorgingssessies.

Extra informatie

Merk Covalliero
Fabrikant SKU 3210350
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 16 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1