Dijriem voor paarden Covalliero RugBe

Dijriem voor paarden Covalliero RugBe
€ 6,04
De must-have voor alle paardrijliefhebbers: de paardendijriem Kerbl RugBe, ontworpen door het toonaangevende merk Kerbl.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Dijriem voor paarden Covalliero RugBe

De Kerbl RugBe dijriem voor paarden is een onmisbaar accessoire voor cavaliers paardensportliefhebbers. Ontworpen door Kerbl, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en expertise op hippisch gebied, is deze dijriem speciaal ontworpen om optimaal comfort te bieden aan je paard tijdens je trainingen of wedstrijden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze dijriem zowel robuust als duurzaam, waardoor langdurig gebruik gegarandeerd is. Het ergonomische ontwerp past zich perfect aan de dijen van je paard aan en biedt optimale ondersteuning en totale bewegingsvrijheid. Bovendien zorgt de zachte, gewatteerde textuur voor extra comfort voor je paard, zodat hij geconcentreerd en comfortabel blijft tijdens de training.

Dankzij het praktische ontwerp is de Kerbl RugBe dijbeenriem gemakkelijk aan te trekken en aan te passen aan de behoeften van je paard. Elle heeft ook een sterke gespsluiting voor een veilige en betrouwbare pasvorm. Of het nu voor dressuur, springen of een andere discipline is, deze dijriem geeft je precieze controle en een perfecte verbinding met je paard.

Perfect geschikt voor cavaliers van tous niveaus, is de Kerbl RugBe dijriem een essentiële keuze voor het verbeteren van je rijden en het versterken van de communicatie met je paard. elle is niet alleen effectief, maar ook stijlvol met het geborduurde Kerbl logo, dat een vleugje stijl toevoegt aan je paardrijkleding.

Laat je paard niet lijden onder ongemak of een slechte houding tijdens het trainen. Geef hem het beste met de Kerbl RugBe dijriem voor paarden. Bestel hem nu en geniet van een uitzonderlijke ruiterervaring!

Extra informatie

Merk Covalliero
Fabrikant SKU 3223342
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1