leren stijgbeugelriemen voor paarden per paar Covalliero [Grootte 145 cm]

leren stijgbeugelriemen voor paarden per paar Covalliero [Grootte 145 cm]
€ 25,20
Ontdek Kerbl lederen stijgbeugelriemen voor een onvergelijkbare rijervaring. Onmisbaar voor elke paardrijliefhebber. Vertrouw op het gerenommeerde merk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

leren stijgbeugelriemen voor paarden per paar Covalliero

Leren stijgbeugelriemen per paar Kerbl zijn een essentieel accessoire voor elke ruiter. Deze leren stijgbeugelriemen zijn gemaakt door het beroemde merk Kerbl en combineren kwaliteit, comfort en elegantie.

Het leer dat gebruikt wordt voor de productie is van de hoogste kwaliteit en garandeert een grote weerstand en uitzonderlijke duurzaamheid. Bovendien is het leer zorgvuldig bewerkt om een zachte, aangenaam aanvoelende textuur te bieden, zodat je verzekerd bent van optimaal comfort tijdens je rijsessies.

Dankzij het ergonomische ontwerp passen deze stijgbeugelriemen zich perfect aan de vorm van je voet aan en bieden ze optimale ondersteuning voor meer stabiliteit. Zo kun je veilig en met gemak rijden.

Of je nu een vrijetijdsruiter of een wedstrijdruiter bent, Kerbl beugelriemen voldoen aan al je behoeften. Hun sobere, elegante ontwerp past perfect bij elk type zadel en voegt een vleugje verfijning toe aan je ruiterkleding.

Je kunt ook rekenen op de kwaliteit van het merk Kerbl, dat bekend staat om zijn expertise in ruitersportartikelen. Kerbl lederen stijgbeugelriemen per paar zijn het resultaat van knowhow en een passie voor paardrijden, waardoor ze een vertrouwd product zijn voor tous cavaliers .

Kortom, Kerbl leren stijgbeugelriemen zijn een ideale keuze voor paardensportliefhebbers die op zoek zijn naar een kwalitatief, comfortabel en stijlvol accessoire. Wacht niet langer en voeg ze toe aan je ruiteruitrusting voor nog meer plezierige, high-performance rijsessies.

Extra informatie

Merk Covalliero
Fabrikant SKU 32347
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 145 cm - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1