schuimrubberen spons Covalliero

schuimrubberen spons Covalliero
€ 2,93
Rust jezelf uit met de Kerbl schuimrubberen rijspons voor een optimale reiniging! Een must-have voor tous paardrijliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

schuimrubberen spons Covalliero

De Kerbl spons van schuimrubber is een essentieel accessoire voor tous cavaliers paardrijliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Kerbl, combineert deze spons kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Deze spons is ideaal voor de paardensport en is speciaal ontworpen om alle gevoelige plekken van je paard voorzichtig en grondig schoon te maken. Elle is met name geschikt voor het reinigen van de vacht, ogen en neusgaten van je paard.

Deze spons is gemaakt van hoogwaardig schuim en is zacht en niet schurend, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik zonder de huid van je paard te irriteren. Door de ergonomische vorm is hij makkelijk vast te houden, voor een precieze, effectieve reiniging.

Naast praktisch en effectief is deze spons ook extreem duurzaam. Ontworpen om lang mee te gaan, blijft elle een trouwe bondgenoot tijdens je rijsessies.

Of je nu een professionele ruiter of een amateur bent, de Kerbl spons is een essentieel accessoire voor de verzorging van je paard. Wacht dus niet langer en voeg hem nu toe aan je uitrusting!

Extra informatie

Merk Covalliero
Fabrikant SKU 32818
Kleur geel
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1