Dames rijlaarzen Alberto Fasciani Rustic

Dames rijlaarzen Alberto Fasciani Rustic
Beginnend op: € 605,00
Ontdek het comfort en de elegantie van Alberto Fascini dames rijlaarzen, ideaal om in stijl te rijden.
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 605,00
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames rijlaarzen Alberto Fasciani Rustic

Alberto Fascini Rustic dames rijlaarzen zijn de perfecte keuze voor alle gepassioneerde ruiters. Deze laarzen van het gerenommeerde merk Alberto Fascini combineren elegantie en functionaliteit voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Deze laarzen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en hebben een elegant, vrouwelijk ontwerp dat je stijl op en naast het veld zal verbeteren. Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden uitzonderlijk comfort en duurzaamheid voor optimale prestaties.

Of je nu een professionele ruiter bent of een beginner, deze laarzen zijn perfect voor alle paardensport gelegenheden. Ze zijn ontworpen voor ondersteuning en grip, zodat je uren in het zadel kunt zitten zonder moe te worden.

Dankzij het rustieke ontwerp passen deze laarzen perfect bij elke ruiteroutfit. Of je nu de voorkeur geeft aan traditionele kleuren of gedurfde patronen, deze laarzen passen bij je persoonlijke stijl en geven je een stijlvolle look.

Deze laarzen zijn niet alleen perfect om mee te paardrijden, ze zijn ook ideaal voor buitenactiviteiten. De slijtvaste zool en robuuste constructie maken ze ideaal voor paardrijden of wandelen.

Kijk niet verder dan de Alberto Fascini Rustic dames rijlaarzen, de perfecte keuze voor alle liefhebbers van paardrijden. Hun kwaliteit, stijl en functionaliteit maken ze een veilige investering voor alle veeleisende ruiters. Wacht dus niet langer en trakteer jezelf op deze laarzen voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Extra informatie

Merk Alberto Fasciani
Fabrikant SKU 33604-RUSTIC
Kleur bruin/bruin
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder