Vinyl hondenbotten Trixie (x4)

Vinyl hondenbotten Trixie (x4)
€ 3,32
Geef je hond uren speelplezier met Trixie vinyl botten, een stevig en leuk speeltje voor huisdieren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Vinyl hondenbotten Trixie (x4)

Trixie vinyl hondenbotten zijn een ideale keuze voor baasjes die op zoek zijn naar een duurzaam en leuk speeltje voor hun trouwe viervoeter. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Trixie, bieden deze vier vinyl botten een plezierige speelervaring voor je hond en zijn perfect voor honden van alle groottes.

Ces os De vinyl botten zijn speciaal ontworpen om het natuurlijke kauwinstinct van je hond te bevredigen en tegelijkertijd een veilige en gezonde bron van vermaak te bieden. Het duurzame vinylmateriaal zorgt ervoor dat het speelgoed lang meegaat, zelfs met de sterkste kaken.

Als baasje is het belangrijk om je hond te voorzien van veilig en betrouwbaar speelgoed. Trixie vinyl botten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden streng getest om de veiligheid van je hond te garanderen en tegelijkertijd een leuke speelervaring te bieden.

De vier Trixie vinyl botten zijn ook ideaal voor buitenactiviteiten zoals rennen en apporteren, en bieden je hond mentale en fysieke stimulatie terwijl ze je band met hem versterken. Bovendien zorgt het kleurrijke, opvallende ontwerp ervoor dat ze een leuke en speelse toevoeging zijn aan elke speelsessie met je hond.

Of je nu een kleine, speelse hond hebt of een grote, actieve, Trixie vinyl botten zijn een veelzijdige en duurzame keuze om aan de speelbehoeften van je huisdier te voldoen. Zoek niet verder en geef je hond het beste speelgoed met deze vier hoogwaardige Trixie vinyl botten.

Extra informatie

Merk Trixie
Fabrikant SKU 3374
Kleur roze
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten