Pees- en gewrichtsontspannende pasta voor paarden Rekor Ice N'Tight [Grootte 10 kg]

Pees- en gewrichtsontspannende pasta voor paarden Rekor Ice N'Tight [Grootte 10 kg]
€ 95,79
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Pees- en gewrichtsontspannende pasta voor paarden Rekor Ice N'Tight

Dankzij de combinatie van de verschillende actieve ingrediënten heeft "Ice N'Tight" een ontzwellende, ontspannende en verstevigende werking die ideaal is voor de ledematen van paarden na een zware inspanning. "Ice N'Tight" helpt de pees- en ligamentstructuren van sportpaarden in stand te houden.
Indicaties: Bij zware belasting van pezen, gewrichtskneuzingen, verstopte of hete ledematen, ontstaan van zachte afwijkingen.
Samenstelling: Kaolien, gezuiverd water, bentoniet, glycerine, microlat (antibacterieel en antiseptisch reinigingsmiddel), Aloë Vera concentraat, toverhazelaar, arnica, allantoïne en ijzersulfaat. Gebruiksaanwijzing: gebruiksklare pasta, koud gebruiken. Ice N'Tight is gemakkelijk te verwijderen door te douchen. Reinig de ledematen en breng vervolgens een laag aan van ongeveer 5 mm dik. Aan de lucht laten drogen of in vochtig krantenpapier en verband wikkelen. Elke dag opnieuw aanbrengen tot de verstopping verdwijnt. Kan zelfs op kleine verwondingen worden aangebracht. De beste resultaten worden verkregen door in te wikkelen. Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: product voor paarden voor uitwendig gebruik. Bewaar het product uit direct zonlicht in de originele verpakking (origine). Sluit de pot goed af na elk gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bevat geen stoffen die in strijd kunnen zijn met de FFE, FEI of wedstrijdreglementen.

Extra informatie

Merk Rekor
Fabrikant SKU 385107010
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 10 kg - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene