Drogende fleecedeken voor paarden HorseGuard

Drogende fleecedeken voor paarden HorseGuard

Beginnend op: € 40,28

€ 25,84

-36%
Geef je paard een fleecedeken HorseGuard voor optimaal comfort tijdens je rijsessies.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 40,28

€ 25,84

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Drogende fleecedeken voor paarden HorseGuard

Ontdek de drogende fleecedeken voor paarden HorseGuard, een onmisbaar product voor alle paardenliefhebbers. Met zijn gerenommeerde merknaam in de paardenwereld biedt HorseGuard je een deken van topkwaliteit voor je viervoeter.

De HorseGuard fleecedeken is speciaal ontworpen om optimale bescherming en ongeëvenaard comfort te bieden aan je paard. De deken is gemaakt van hoogwaardige materialen, is licht van gewicht en slijtvast en biedt perfecte thermische isolatie voor buitenritten.

Of je nu traint, wedstrijden rijdt of paardrijdt, deze deken is ideaal om je paard droog en warm te houden. Dankzij de droogtechnologie voert hij vocht en transpiratie snel af, zodat je paard comfortabel droog blijft, zelfs na een zware inspanning.

De HorseGuard dry fleece deken is geschikt voor alle soorten paarden, ongeacht hun grootte of vorm. Hij is ook geschikt voor alle seizoenen en biedt bescherming tegen de kou in de winter en optimale ventilatie in de zomer.

Naast de droogfunctie heeft deze deken ook een fleece voering om je paard zacht en warm te houden. De deken heeft kruissingels, een staartflap en een gespsluiting aan de voorkant voor een veilige en comfortabele pasvorm.

Deze HorseGuard paardenfleecedeken is ontworpen voor paardensportliefhebbers en combineert prestaties en stijl. Met zijn moderne ontwerp en zorgvuldige afwerking zal het zelfs de meest veeleisende stijlbewuste ruiters bevallen.

Kortom, de HorseGuard paardenfleecedeken is een essentiële investering in de gezondheid en het welzijn van je paard. Geef je paard het allerbeste door te kiezen voor een topproduct van HorseGuard. Wacht niet langer en koop deze essentiële deken voor al je ruiteractiviteiten.

Extra informatie

Merk HorseGuard
Fabrikant SKU 39889-39896
Kleur blauw
Kleur Blauw