Drinkbakken voor pluimvee Nobby Pet [Grootte 6 L]

Drinkbakken voor pluimvee Nobby Pet [Grootte 6 L]
€ 17,13
Geef uw pluimvee het allerbeste met Nobby Pet drinkautomaten, ontworpen door een toonaangevend merk voor dierenliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Drinkbakken voor pluimvee Nobby Pet

De set van 6 pluimveedrinkbakken Nobby Pet is een must-have voor alle huisdiereigenaren. Ontworpen door het beroemde merk Nobby Pet, dat gespecialiseerd is in benodigdheden voor huisdieren, is deze set drinkers een topkeuze premier voor uw gevederde huisdier.

Of je nu een professionele kweker bent of gewoon de eigenaar van een klein kippenhok, deze drinkbakken zijn perfect om je vogels gehydrateerd en gezond te houden. Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze drinkbakken duurzaam en gaan ze lang mee, waardoor ze een langetermijninvestering voor je huisdier zijn.

Het praktische, functionele ontwerp van deze drinkbakken maakt ze makkelijk te gebruiken en schoon te maken. De inhoud van 1 liter is ideaal voor dagelijks gebruik en geschikt voor alle maten pluimvee. Bovendien maakt de heldere kleur het gemakkelijk om het waterniveau in de gaten te houden, zodat uw vogels altijd vers water tot hun beschikking hebben.

Of je nu kippen, eenden, ganzen of kalkoenen houdt, deze drinkbakken zijn geschikt voor alle soorten pluimvee. Met dit pakket van 6 kun je ze gemakkelijk over verschillende plekken in je hok of kippenren verdelen, zodat je dieren in alle rust kunnen drinken, zonder gekibbel.

Als huisdiereigenaar die geeft om het welzijn van uw dieren, kunt u het zich niet veroorloven om deze drinkbakken niet in uw dierenwinkel te hebben. Wacht dus niet langer en bied uw pluimvee een praktische en effectieve manier om gehydrateerd te blijven met het pakket van 6 pluimveedrinkbakken Nobby Pet. Bestel nu en geef uw huisdieren een gezond en gelukkig leven.

Extra informatie

Merk Nobby Pet
Fabrikant SKU 40146
Kleur wit/rood
Kleur Wit
Maat 6 L - Standaard Franse maten