Hondenriem Ruffwear Crag EX

Hondenriem Ruffwear Crag EX

€ 55,36

€ 49,82

-10%
Haal het meeste uit je uitstapjes met je hond met de verstelbare Ruffwear Crag EX riem, ideaal voor buitenactiviteiten.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Hondenriem Ruffwear Crag EX

De Crag EX™ riem is een verstelbare hondenriem die met of zonder handen kan worden gebruikt. Verleng hem volledig tot 1,8 m voor ontspannen wandelingen of extra ruimte tijdens het hardlopen of wandelen, of kort hem in tot 1 m als je je hond dichtbij wilt houden. Met de metalen schuif kun je de lengte gemakkelijk aanpassen.

De gesp met ontgrendeling aan de zijkant van het handvat is eenvoudig te gebruiken en versterkt met een aluminium uniloop voor uitzonderlijke sterkte. port past zich gemakkelijk aan rond de taille. De unieke Heel Clip™ van Ruffwear zorgt voor een sterke en veilige verbinding met je hond.

Het heeft functies die uniek zijn voor Ruffwear riemen, zoals een gewatteerd handvat, een accessoire lus voor pick-up tassen of kleine accessoires die aan de riem bevestigd kunnen worden, en sterk webbing dat zijn kleur behoudt zodat het jarenlang je favoriete riem kan blijven. De ingebouwde reflectie verbetert de zichtbaarheid voor honden en mensen bij weinig licht.

Ontdek de Crag™ halsband om uw set compleet te maken.

Lengte: 1-1,8 m (3,5-6 ft)
Breedte: 25 mm (1 in)

STERKE VERBINDING
De draaibare Heel Clip™ is sterk en veilig.

AANPASBARE LENGTE
Ergonomische schuifknop om de lengte eenvoudig aan te passen.

HAND-HELD OF HAND-VRIJ
Kan in de hand worden gehouden, aan de taille worden gedragen of rond een boom of paal worden gebonden zonder los te komen van uw hond.

Extra informatie

Merk Ruffwear
Fabrikant SKU 4061-982
Kleur alpine schemering
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten