Hondenriem Ruffwear Crag

Hondenriem Ruffwear Crag

€ 48,30

€ 43,47

-10%
Geniet van een veilige wandeling met de Ruffwear Crag hondenriem, die duurzaamheid en stijl combineert voor uw uitstapjes in de dierenwinkel.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Hondenriem Ruffwear Crag

De Crag™ leiband is een reflecterende hondenriem voor dagelijks gebruik die duurzaamheid, veelzijdigheid en outdoor-esthetiek combineert. Deze riem kan in de hand worden gehouden of om het middel worden gedragen voor handsfree wandelen.

De gesp met zijontgrendeling is eenvoudig te gebruiken en versterkt met een aluminium gesp voor uitzonderlijke sterkte. De unieke Heel Clip™ van Ruffwear zorgt voor een sterke en veilige verbinding met je hond.

Het bevat Ruffwear riemfuncties zoals een gewatteerde handgreep, een accessoire lus voor het oppakken van tassen of kleine accessoires die aan de riem bevestigd kunnen worden en een sterke riem die zijn kleur behoudt zodat het jarenlang je favoriete riem kan blijven. De ingebouwde reflectie verhoogt de zichtbaarheid voor honden en mensen bij weinig licht.

Bekijk de bijpassende Crag™ halsband voor een complete configuratie.

Lengte: 1,8 m (6 ft)
Breedte: 25 mm (1 in)

STERKE VERBINDING
De draaibare Heel Clip™ is sterk en veilig.

REFLECTIVE AND DURABLE
De Tubelok reflecterende banden zijn onveranderlijk en bestand tegen slijtage.

HAND-HELD OF HAND-VRIJ
Kan in de hand worden gehouden, aan de taille worden gedragen of rond een boom of paal worden gebonden zonder los te komen van je hond.

Extra informatie

Merk Ruffwear
Fabrikant SKU 4081-972
Kleur canyon oxbow
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten