Kattenbalrammelaar, stof Trixie (x30)

Kattenbalrammelaar, stof Trixie (x30)
€ 2,52
Geef je kat het perfecte speeltje! De stoffen rammelbal Trixie, ontworpen om de natuurlijke instincten van je kat te bevredigen. Nu verkrijgbaar.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Kattenbalrammelaar, stof Trixie (x30)

Ontdek het perfecte speeltje voor je kat - de Trixie stoffen rammelbal! Deze bal van hoge kwaliteit is ontworpen om de natuurlijke instincten van je kat te bevredigen en urenlang plezier en beweging te bieden. Met zijn kleurrijke ontwerp en rammelende details zal deze bal snel het favoriete speeltje van je viervoeter worden.

Gemaakt door het vertrouwde merk Trixie, deze bal is speciaal ontworpen voor katten en is geschikt voor alle leeftijden en rassen. Hij is niet alleen leuk, maar ook veilig voor je kat omdat hij gemaakt is van zachte, slijtvaste stof. Je kat kan erop kauwen en krabben zonder risico op beschadiging.

Deze kattenbal is ook ideaal om de fysieke activiteit van je huisdier te stimuleren. Door met deze bal te spelen, kan je kat bewegen en fit blijven. Bovendien zal het geluid van de rammelaar het jachtinstinct van je kat stimuleren en hem urenlang vermaken.

Of je nu een speelse kitten hebt of een oudere kat, deze Trixie stoffen rammelbal is perfect voor alle katachtigen. Bovendien zit er een pak van 30 ballen bij, dus je hebt zeker genoeg speelgoed om je kat maandenlang te vermaken.

Mis de kans niet om je kat te verwennen met dit leuke en veilige speeltje van Trixie. Bestel nu en verwen je viervoeter met het beste kattenspeelgoed op de markt. Perfect voor alle dierenliefhebbers en katteneigenaren, deze rammelaar met kattenbal gemaakt van Trixie stof is een must-have voor elke dierenwinkel. Wacht niet langer en geef je kat het speeltje waar hij altijd al van gedroomd heeft!

Extra informatie

Merk Trixie
Fabrikant SKU 41120
Kleur roze/groen/blauw/oranje
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten