Zadelonderlegger voor paarden Kentucky Correction Impact [Grootte Volledig]

Zadelonderlegger voor paarden Kentucky Correction Impact [Grootte Volledig]
€ 154,15
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Zadelonderlegger voor paarden Kentucky Correction Impact

Zijn functies
De Impact Correction Damper wordt gebruikt om de pasvorm en het evenwicht van het zadel te verbeteren. Deze schokdemper is perfect voor jonge paarden of paarden waarvan de lichaamsvorm veel verandert, omdat je de positie van het zadel op de rug van het paard voortdurend kunt corrigeren. De schokdemper heeft een dempingsfunctie om eventuele onregelmatigheden tijdens de sessie weg te filteren, waardoor paard en ruiter een betere ervaring hebben. Als het zadel beter past en de schokken worden opgevangen, voelen de spieren van het paard zich ontlast en kunnen ze vrijer bewegen. De ruiter profiteert van een stabieler zadel met meerdere ergonomische voordelen.
Hoe de schokdemper werkt
Dankzij de 6 vilten inzetstukken kunt u de schokdemper volledig aanpassen aan de rug van het paard. Het zadel zal geschikter zijn en de rug van het paard zal er op lange termijn baat bij hebben. Om de schok te absorberen hebben we niet alleen lagen vilt gebruikt, maar de schokdemper ook voorzien van een schokabsorberend geheugenschuim en ons 3D Spacer-materiaal. De 3D Spacer is een schokabsorberende gel die alle schokken tijdens het gebruik van het zadel helpt op te vangen. Met behulp van deze uitzonderlijke materialen hebben wij een schokdemper gecreëerd die 20-30% lichter is dan de meeste autres schokdempers die op de markt verkrijgbaar zijn. De schokdemper is niet alleen lichter dan de autres, maar zal ook de communicatie tussen jou en je paard verbeteren, omdat het zadel beter aansluit en je een nauw contact houdt.
Wat zit er in
Het Correction Pad heeft 3 vakken aan elke kant, gevuld met 3 lagen vilt van verschillende dikte (2mm, 3mm en 4mm). De lagen kunnen worden gecombineerd of afzonderlijk worden gebruikt, afhankelijk van de gewenste correctie, variërend van 2 mm tot 9 mm. Om de druk op het zadel te minimaliseren en de schokabsorptie te maximaliseren, wordt de schokdemper geleverd met 10 mm traagschuim. Dit traagschuim staat bekend om zijn bescherming in het leger en voor extreme sporten en zorgt voor de beste bescherming van de rug van uw paard. Dankzij de dempende werking van de 3D Spacer is het correctiestuk zeer goed ademend en luchtdoorlatend, zodat de rug van het paard niet opwarmt.
De schoftcup is gemaakt van kunstleer en biedt veel comfort door de druk op de ruggengraat van het paard te verminderen. Om de positie van de schokdemper tijdens de sessie te waarborgen, is de schokdemper voorzien van een antislip siliconenpatroon.
Onderhoudsinstructies voor de Correction Impact
schokdemper Verwijder eerst de viltlagen aan de binnenkant van de schokdemper. Dan kun je het wassen in de wasmachine op 30 graden. Laat het dan drogen in de open lucht.
Voor het beste resultaat raden wij u aan een zadelmaker, osteopaat of dierenarts te raadplegen om de kussentjes op de juiste dikte af te stellen.
- 6 binnenzakken, gemakkelijk verstelbaar
- Viltlaagdikte van 2mm tot 9mm
- Schokdempende functie
- Ergonomische voordelen voor ruiter en paard

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 42588-01-10
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat Volledig - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene