Anti-Vliegenmasker voor paarden Kentucky Pro

Anti-Vliegenmasker voor paarden Kentucky Pro

Beginnend op: € 60,49

€ 36,92

-39%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 36,92

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Anti-Vliegenmasker voor paarden Kentucky Pro

Het vliegenmasker Pro beschermt de oren, ogen en neus van het paard tegen vliegen en autres insecten. Het biedt maximale bescherming tegen insecten terwijl het masker het paard niet stoort. Het is de ideale oplossing voor paarden die zeer gevoelig zijn voor insecten. Het masker kan in het veld worden gebruikt en is zeer goed bestand tegen spelende paarden.
Het masker is gemaakt van een sterk maar uiterst ademend gaasweefsel. De neusflap van het masker is afneembaar, waardoor u de mate van bescherming kunt kiezen. De oren van het vliegenmasker pro zijn gemaakt van een sterk en zeer effectief vliegenbreisel. Het voelt aangenaam aan op de oren van het paard omdat het zeer ademend en licht is.
Het masker is gemaakt van een 100% UV-bestendige netstof en Lycra die geen insecten laat vliegen. Door de plastic bies op het voorhoofd raakt het masker de ogen van het paard niet en komt het altijd terug in zijn oorspronkelijke vorm. Het masker wordt gesloten met een rits en een drukknoop. Om het masker te wassen doe je het gewoon in de wasmachine op 30 graden.
- Beschermt ogen, oren en neus
- Verwijderbare neusflap -
Sterk, ademend en 100% UV-bestendig gaasweefsel
- Het masker keert terug in zijn oorspronkelijke vormorigine

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 42627-01-
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Pro