Dressuurmat voor paarden Kentucky Skin Friendly velvet [Grootte Volledig]

Dressuurmat voor paarden Kentucky Skin Friendly velvet [Grootte Volledig]
€ 124,99
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Dressuurmat voor paarden Kentucky Skin Friendly velvet

Uiterst zacht
- Veganistische schapenvacht -
velours buitenkant
- Voorkomt schuren van het zadel
- Perfect voor paarden met een gevoelige huid
- Geen ruggengraat
Wat bijzonder is
Ontdek het zachtste zadeldek op de markt! Het huidvriendelijke velours zadeldek combineert ons beroemde velours zadeldek met het huidvriendelijke zadeldek. Vermijden dat het zadel schuurt en bieden altijd een chique look. Gemaakt van uitsluitend veganistische materialen, is dit zadeldek 100% diervriendelijk.
Stoffen & materialen
De schoft en de rug van het zadeldek zijn gevoerd met veganistische schapenvacht. Dit zorgt voor een uitstekende demping en voorkomt schuren op de rug van het paard. Dit is bijzonder comfortabel voor paarden met een gevoelige huid. De buitenkant van het zadeldek is gemaakt van zacht velours. Het zadeldek is gewatteerd in een elegante visgraatquilt.
Vorm en maat
Het huidvriendelijke velours zadeldek is verkrijgbaar in spring- en dressuurvormen. Er is slechts één singelband, dus geen vervelende riemen voor het zadel. Het Kentucky logo is iets hoger geplaatst, zodat er nog ruimte is voor het borduurwerk.
Onderhoudsinstructies
Wij raden u aan het zadeldek regelmatig te wassen om te voorkomen dat zweet en vuil eraf worden gewreven. Het velours en de veganistische schapenvacht zijn machinewasbaar. Was het zadeldek op 30 graden en laat het drogen.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 42706-03-DR
Kleur marine
Kleur Blauw
Maat Volledig - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene