Bord met verbod op toegang tot weidegrond Kerbl [Grootte 20x12 cm]

Bord met verbod op toegang tot weidegrond Kerbl [Grootte 20x12 cm]
€ 3,43
Bescherm je weide met het bord "Verboden toegang tot weide" Kerbl, een must-have voor eigenaars en fokkers van dieren.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 11 of 13 dagen

Beschrijving

Bord met verbod op toegang tot weidegrond Kerbl

Het bord "verboden toegang" Kerbl is een must-have voor tous dierenbezitters en boeren. Vervaardigd door het gerenommeerde merk Kerbl, is dit bord ontworpen om de veiligheid van je dieren en de bescherming van je weiland te garanderen.

Het bord "Verboden te grazen" Kerbl is perfect voor eigenaren van paarden, koeien, schapen en tous de autres grazende dieren. Met zijn royale afmetingen en felle kleur is het goed zichtbaar op tous en vestigt het de aandacht op gebieden die vermeden moeten worden.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit bord duurzaam en weerbestendig. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je het vaak moet vervangen, het blijft lang staan en biedt een uitstekende bescherming voor je weide.

Het bord "Verboden toegang tot weide" Kerbl is ook heel eenvoudig te installeren. Bevestig het gewoon aan een paal of hek met de voorgeboorde gaten. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen als dat nodig is.

Dit bord beschermt niet alleen je weide, het is ook een geweldige manier om bezoekers en voorbijgangers eraan te herinneren dat ze je eigendom en je dieren moeten respecteren. Met het bord "verboden toegang" ontmoedigt het iedereen om je weide te betreden zonder jouw toestemming.

Vertrouw op Kerbl om de veiligheid van je dieren en de bescherming van je weide te garanderen. Bestel nu uw bord "verboden toegang" van Kerbl en wees gerust in de wetenschap dat uw dieren en uw eigendom veilig zijn.

Extra informatie

Merk Kerbl
Fabrikant SKU 44628-FR
Kleur geel
Kleur Geel
Maat 20x12 cm - Standaard Franse maten
Maathulp
Hoeveelheid per product 1