Anti-insect product Saniterpen Ecochoc [Grootte 1 L]

Anti-insect product Saniterpen Ecochoc [Grootte 1 L]
€ 23,23
Zeg vaarwel tegen insecten met Saniterpen Ecochoc, het geheime wapen van de dierenwinkel om je viervoeters te beschermen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Anti-insect product Saniterpen Ecochoc

Saniterpen Ecochoc insectenspray is een must-have voor alle huisdiereigenaren. Dit product van het gerenommeerde merk Saniterpen is speciaal ontworpen voor dierenwinkels en is een echte bondgenoot in de strijd tegen insecten.

Of het nu voor je honden, katten, vogels of autres kleine huisdieren is, dit product biedt een effectieve bescherming tegen vlooien, teken, mijten en autres ongedierte. De formule op basis van natuurlijke ingrediënten garandeert een langdurige werking rapide zonder de gezondheid van je huisdieren te schaden.

Saniterpen Ecochoc is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. Door voor dit product te kiezen, draag je je steentje bij aan de planeet en bescherm je tegelijkertijd je huisdieren.

Het is gemakkelijk en praktisch in gebruik: spray het product gewoon over de hele vacht van je huisdier, vermijd de ogen en slijmvliezen. Borstel daarna zachtjes om het product gelijkmatig te verdelen. Dit product kan ook worden gebruikt in de omgeving van je huisdier, zoals kussens, manden of kooien.

Saniterpen Ecochoc insectenspray is de veilige keuze om je huisdieren te beschermen tegen insecten. Wacht niet langer en kies voor de kwaliteit en effectiviteit van het merk Saniterpen. Bestel het nu en zeg vaarwel tegen ongewenste insecten!

Extra informatie

Merk Saniterpen
Fabrikant SKU 4912
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 1 L - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1