Pluche wandkattenboom Trixie

Pluche wandkattenboom Trixie
€ 109,91
Geef je kat het ultieme avontuur met de pluche wandkattenboom Trixie. Een katvriendelijk klimlandschap voor natuurlijk speelplezier.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Pluche wandkattenboom Trixie

Klimlandschap voor het ontwerp van katvriendelijke muren

Klimmen, verkennen en obstakels overwinnen horen net zo goed bij de natuur van een kat als rusten op verhoogde uitkijkplatforms. Met het TRIXIE klimlandschap kunt u deze natuurlijke ervaring bij uw kat thuisbrengen en een katvriendelijke leefruimte creëren.

Het hele platform, de treden en de hangmat kunnen naar wens op de muur worden geplaatst. De beugels worden meegeleverd en schroeven en pluggen zijn verkrijgbaar bij elke bouwmarkt. Zodra de beugels aan de muur zijn geschroefd, hoef je alleen nog maar de treden erop te schroeven.
Het platform heeft een afneembaar pluche kussen waar je huisdier comfortabel op kan liggen. De sisaltreden en hangmat zorgen niet alleen voor een goede grip, maar zijn ook ideaal voor klauwverzorging.

Dit wandmeubel kan worden gecombineerd metautres wandelementen om de leefruimte van je kat uit te breiden naar hogere gebieden. De gevarieerde landschappen komen tegemoet aan de behoefte van je kat aan activiteit en beweging en maken van je muur een avonturenparcours om te verkennen.

Geschikt voor klimlandschappen

  • gemaakt van sisal/peluche (polyester): 280 g/m².
  • Verhoogde secties vergroten de leefruimte van je kat
  • set bestaat uit: kattenligstoel (78 x 30 x 30 cm) met kussen (handwasbaar), 2 treden (ø 18 × 22 cm), hangmat (78 x 20 x 29 cm)
  • kleur: wit/grijs
  • dierenbescherming in overeenstemming met § 18 (AT)

Art n° : 49932

Extra informatie

Merk Trixie
Fabrikant SKU 49932
Kleur wit/grijs
Kleur Wit
Maat TU - Standaard Franse maten