Nylon en roestvrij stalen hondentrainingshalsband Sprenger Ultra-plus [Grootte 40x0,23x0,23 cm]

Nylon en roestvrij stalen hondentrainingshalsband Sprenger Ultra-plus [Grootte 40x0,23x0,23 cm]
€ 70,53
Ontdek de nylon en roestvrijstalen Sprenger Ultra-plus (x2) trainingshalsband voor uw huisdier, ontworpen door Sprenger.
Zet op verlanglijst

Verkocht per 2

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Nylon en roestvrij stalen hondentrainingshalsband Sprenger Ultra-plus

De Sprenger Ultra-plus (x2) hondentrainingshalsband in nylon en roestvrij staal is een onmisbaar accessoire voor alle hondenbezitters. Ontworpen door het beroemde merk Sprenger, een specialist in huisdierbenodigdheden, is deze halsband een onmisbare bondgenoot voor het trainen en opvoeden van uw trouwe viervoeter.

Gemaakt van hoogwaardig nylon, is deze halsband zowel robuust als comfortabel voor uw hond. Het slijtvaste materiaal zorgt ervoor dat de halsband een leven lang meegaat, zelfs bij de meest onstuimige honden. Bovendien is nylon gemakkelijk schoon te maken, zodat u uw halsband lang in perfecte staat kunt houden.

Het roestvrij staal dat wordt gebruikt voor de schakels van de halsband is ook een garantie voor kwaliteit. Het is bestand tegen corrosie en slijtage en garandeert een onvergelijkbare stevigheid. Dankzij dit materiaal kunt u er zeker van zijn dat de halsband in goede staat blijft, zelfs na jaren van intensief gebruik.

De Sprenger Ultra-plus trainingshalsband heeft ook een praktische, eenvoudig te gebruiken ratelsluiting. U kunt de grootte van de halsband aanpassen aan de lichaamsvorm van uw hond, voor optimaal comfort. Bovendien zijn de schakels gelast om elk risico op verwonding of wurging te voorkomen.

Deze trainingshalsband wordt geleverd in een set van twee, wat ideaal is als u meerdere honden hebt of er een als reserve wilt houden. U kunt ook beide halsbanden tegelijk gebruiken voor een effectievere training.

Of u nu een ervaren eigenaar bent of net begint met hondentraining, de Sprenger Ultra-plus trainingshalsband is een essentieel hulpmiddel om uw hond effectief en respectvol te trainen. Wacht dus niet langer en geef uw viervoeter de beste trainingshalsband met Sprenger Ultra-plus!

Extra informatie

Merk Sprenger
Fabrikant SKU 5052240
Kleur zilver/zwart
Kleur Zilver
Maat 40x0,23x0,23 cm - Standaard Franse maten
Hoeveelheid per product 1