Nylon en roestvrij stalen hondentrainingshalsband Sprenger Ultra-plus

Nylon en roestvrij stalen hondentrainingshalsband Sprenger Ultra-plus
Beginnend op: € 73,05
Ontdek de nylon en roestvrijstalen Sprenger Ultra-plus trainingshalsband, ideaal om uw hond nauwkeurig en comfortabel te trainen.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 73,05
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Nylon en roestvrij stalen hondentrainingshalsband Sprenger Ultra-plus

Ontdek de Sprenger Ultra-plus hondentrainingshalsband in nylon en roestvrij staal, een product van topkwaliteit ontworpen voor veeleisende huisdiereigenaren. Deze halsband is gemaakt door het gerenommeerde merk Sprenger en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van honden van alle maten en rassen.

Het materiaal nylon is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook zacht en comfortabel tegen de huid van uw viervoeter. In combinatie met Sprenger's roestvrij staal van hoge kwaliteit, biedt deze halsband ongeëvenaarde sterkte en betrouwbaarheid.

Of u uw hond nu de basisbeginselen van gehoorzaamheid wilt leren of bepaald ongewenst gedrag wilt corrigeren, deze trainingshalsband is het ideale hulpmiddel. Dankzij de spijkerschakels oefent hij een stevige maar zachte druk uit op de nek van uw hond, zodat hij de instructies die u hem geeft snel begrijpt.

Naast de trainingsfunctie is deze halsband ook een stijlvol accessoire voor uw huisdier. Het Sprenger merklogo dat in de schakels is gegraveerd, maakt het tot een product van kwaliteit en stijl, dat zelfs de meest veeleisende baas tevreden zal stellen.

Of u nu een professionele hondentrainer bent of een gewoon baasje dat de relatie met uw hond wil versterken, de nylon en roestvrij stalen Sprenger Ultra-plus trainingshalsband is een veilige en effectieve keuze. Geef uw trouwe metgezel een halsband die comfort, kracht en elegantie combineert.

Extra informatie

Merk Sprenger
Fabrikant SKU 5053252
Kleur zilver/zwart
Kleur Zilver
Hoeveelheid per product 1