Paardenvliegengaas shirt Kentucky Combo

Paardenvliegengaas shirt Kentucky Combo
Beginnend op: € 131,07
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 131,07
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Paardenvliegengaas shirt Kentucky Combo

Het is veelzijdig en kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt op de show, in de stal en tijdens het vervoer. Dankzij de zeer lichte en ademende stoffen is het perfect om uw paard te drogen na een training of douche, zowel in de lente als in de zomer.
Deze deken is een perfecte combinatie van het vliegenhemd en onze 3D Spacer stof. Aan de achterkant: de 3D Spacer, een lichte maar sterke honingraatstructuur, absorbeert zweet en houdt uw paard droog. Aan de onderkant: de vliegenstof voorkomt niet alleen dat insecten uw paard storen, maar bevordert ook de luchtcirculatie. Zo kan je paard geleidelijk afkoelen. De gebruikte materialen zijn speciaal ontworpen zodat het haar er niet aan kleeft, waardoor het shirt comfortabeler te dragen is.
Het shirt is anatomisch gevormd op de rug en schouders om uw paard te passen. Voor extra comfort hebben we kunstmatige schapenvacht toegevoegd bij de schoft en afneembare riemen. Je kunt er dus gemakkelijk een showdeken van maken door de bandjes te verwijderen. Bovendien hebben we onze bruine kunstlederen biezen en ons Kentucky logo toegevoegd voor een luxueuze look.
- Absorbeert zweet en water, terwijl het uw paard droog houdt
- Past goed bij de vorm van het paard
- Het haar kleeft niet aan de deken
- Look chic en comfortabel
- 3D Spacer-technologie
Onderhoudsgids:
U kunt de deken gemakkelijk wassen op 30°. Niet in de droger.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52158-03-1
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene