Outdoor paardendeken Kentucky All Weather - Hurricane 50 g

Outdoor paardendeken Kentucky All Weather - Hurricane 50 g

Beginnend op: € 196,61

€ 113,37

-42%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 196,61

€ 113,37

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Outdoor paardendeken Kentucky All Weather - Hurricane 50 g

100% water- en winddicht dankzij PU (Polyurethaan) gecoate buitenstof
Kunstmatige konijnenhuid binnenin
Voor buitengebruik in alle weersomstandigheden
Zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken
Nekhoes kan apart worden aangeschaft.
Bijzonderheden
De All Weather Hurricane Outdoor Blanket is een unieke, volledig luchtdichte deken voor gebruik op paddock of in de wei. De deken garandeert een droog paard, zelfs bij zware regenval. Daarom is de deken perfect voor paarden die 24 uur per dag, 7 dagen per week buiten staan. Het tapijt is zeer goed bestand tegen scheuren of krassen en blijft 100% waterdicht zonder dat het opnieuw waterdicht moet worden gemaakt.
Stoffen en materialen
Voor 100% wind- en waterdichtheid hebben we hetzelfde materiaal gebruikt als voor de waterdichte paardenjas, een PU-coating. Deze coating is dezelfde als die voor de gele vissersjacks. De coating wordt aan de buitenkant van het tapijt aangebracht en is daarom uniek op de markt voor ruiterkleden. Dankzij de kunstmatige konijnenhuid aan de binnenkant van de deken, is de deken zeer zacht voor de huid van uw paard en voorkomt daardoor schuurplekken. Deze voering geeft het paard ook een glanzende vacht en voorkomt dat de deken vochtig aanvoelt. De hurricane-deken heeft twee klassieke, met messing afgewerkte roestvrijstalen sluitingen aan de voorkant, twee surcingles en een afneembare, met plastic beklede staartriem. De kunstlederen onderdelen en gouden details geven uw paard een verfijnde uitstraling, zelfs op regenachtige dagen. Wij raden af het Hurricane tapijt binnenshuis te gebruiken.
Vorm en grootte
De textuur van het kunstkonijnenvel is zo ontworpen dat het altijd weer op zijn plaats valt nadat uw paard heeft gerold of gelegen. De extra flap beschermt de staart van het paard tegen kou en vocht. Als u extra bescherming wilt, kunt u een aparte nekhoes kopen die bij de Hurricane-deken past. De halsbedekking is verkrijgbaar in 0g of 150g en kan gemakkelijk van de deken worden losgemaakt met twee klittenbandsluitingen. De halsbedekking is iets langer bij de schoft, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het binnendringen van regen.
Onderhoudsgids
Om het Hurricane tapijt schoon te maken, kunt u het in de machine wassen op 30 graden of gewoon schoonmaken met water/spons. Het beste is om de deken daarna aan de lucht te laten drogen. In tegenstelling totautres waterdichte dekens hoeft deze deken niet te worden behandeld met fluorkoolstof, omdat wassen de waterdichtheid van de deken niet aantast.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52161-03-1
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Hurricane
Basisgewicht 50