Paardenvliegendeken Kentucky

Paardenvliegendeken Kentucky
Beginnend op: € 161,32
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 161,32
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Paardenvliegendeken Kentucky

Ultieme bescherming tegen vliegen en tegelijkertijd comfort.
Geen druk op de borst en schoft dankzij de sluiting
Wordt geleverd met halsbedekking
Gaasstof zorgt voor luchtdoorlaatbaarheid
Voorkomt schuren aan manen, borst en staart dankzij de voering
Speciale kenmerken
De vliegendeken van Mesh biedt maximale bescherming tegen alle insecten. Dit maakt het de perfecte deken voor paarden met een zeer gevoelige huid. Het tapijt heeft een speciale driehoekige sluiting. Deze sluiting verlicht de druk op de borst en de schoft van het paard, waardoor het zeer comfortabel is tijdens het grazen. Voor extra comfort en bescherming hebben we een afneembare nekhoes meegeleverd.
Stoffen en materialen
De vliegendeken is gemaakt van een dichte, gestructureerde netstof, die de meeste insecten buiten houdt. Het gaas is uiterst sterk en zal vele zomers een ideale metgezel in het veld zijn. De stof is plat aan de binnenkant, wat een zacht gevoel geeft en ervoor zorgt dat er geen haren aan de hoes blijven plakken. Dankzij de lichte kleur van de deken weerkaatst hij de zonnestralen en absorbeert hij geen warmte. Het fijne gaas laat nog steeds lucht door. De manen, borst en staart zijn gevoerd met een gladde polyester om schuren te voorkomen.
Vorm en grootte
De vliegendeken is anatomisch gevormd om in de juiste positie te blijven, zelfs nadat het paard heeft gerold. De voorkant van de deken wordt gesloten met een sterke klittenbandsluiting en een speciale driehoeksluiting. Met deze driehoekige sluiting kunt u de deken nauwkeuriger afstellen voor een betere pasvorm. Om de buikstreek te beschermen heeft de hoes een buikflap. Deze klep wordt gesloten met een klittenbandsluiting en 3 rechte banden. Omdat de buikdeken dicht tegen de buik van het paard aanligt, voorkom je dat insecten van de zijkanten binnendringen. De staartflap is iets langer dan normaal en heeft een elastiek voor de staart. Het elastiek houdt de staart dicht bij het kleed en biedt meer bescherming. De afneembare halskap is versterkt met een dikkere en sterkere band, zodat hij niet langs de hals glijdt. Aangezien deze versteviging aan beide zijden van de nek zit, oefent ze geen directe druk uit op de manen.
Onderhoudsinstructies
De vliegenmat van gaas is machinewasbaar op 30 graden, daarna aan de lucht drogen.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52163-32-1
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene