Undercover voor paarden Kentucky Classic 300 g

Undercover voor paarden Kentucky Classic 300 g
Beginnend op: € 136,11
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 136,11
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Undercover voor paarden Kentucky Classic 300 g

Kan worden gecombineerd met onze stal- en buitentapijten - Beschikbaar
in 100g, 200g en 300g
- Het tapijt blijft op zijn plaats dankzij de polyester microvezelstof
- Katoengevoel
- Creëert een cocon van warmte in de diktes 100g, 200g en 300g zodat u dit tapijt kunt mixen en matchen met onze autres. Door de stoffen die in dit deken zijn verwerkt, is het Onderdeken zeer ademend en comfortabel onderautres. Door zijn tijdloze look en de uitstekende materialen die we hebben gebruikt, zal het klassieke ondertapijt een aankoop zijn die lang meegaat. Stoffen & materialen
De stof die voor het klassieke tapijt is gebruikt, is een polyester microvezel, die zacht aanvoelt als katoen. De microvezel heeft het gevoel van een perzik en is daarom zeer zacht, maar blijft op zijn plaats onderautres matten zonder te schuren. De vezelvulling is een goede isolerende laag, omdat deze de lichaamswarmte vasthoudt en tegelijkertijd ademend is. Dit creëert een cocon van warmte rond het paard, zonder vochtig aan te voelen.
Vorm en grootte
De onderdeken kan worden gecombineerd met onze staldekens of onze buitendekens. De microvezel houdt het tapijt op zijn plaats, zelfs na het oprollen of combineren metautres tapijten. De vorm is getest en goedgekeurd door professionals.
Onderhoudsgids
De Under Rug Classic is machinewasbaar op 30 graden. Wij raden u aan uw tapijt één keer per maand te wassen. Voor het beste resultaat droogt u de mat bij een lage temperatuur met tennisballen om de zakken te behouden.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52169-03-1
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Classic
Basisgewicht 300