Vierkante drogende paardendeken Kentucky [Grootte 210x200 cm]

Vierkante drogende paardendeken Kentucky [Grootte 210x200 cm]
€ 108,33
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Vierkante drogende paardendeken Kentucky

Multifunctioneel: onderdeken, koeldeken, transportdeken of voor de ring
- Drogend rapide en vochtafvoerend naar het oppervlak
- Schilfers worden gemakkelijk verwijderd door
te borstelen - Verlengde nekband kan gevouwen worden
- Tijdloos design met wollook ( 100% Polyester Wolachtig)
Het bijzondere van de
Heavy Fleece Rug Square is een combinatie van een paardendeken en een zware fleecedeken. De Fleece Rug kan worden gebruikt als koeldeken, onderdeken, transportdeken en samengevouwen als kleed voor de ring. Dankzij het tijdloze uiterlijk en de duurzaamheid van de stof is de mat een levenslange aankoop.
Stoffen & materialen
Het voor de vierkante mat gebruikte zware fleece materiaal droogt snel en transporteert vocht naar het oppervlak van de mat. Zweet en vocht verdampen snel van het oppervlak. Zelfs in de winter droogt uw paard in 5 minuten en vat geen kou. De polyester stof heeft een wollen uiterlijk, maar in tegenstelling tot wol worden de snippers gemakkelijk van het tapijt geborsteld. Bovendien is het tapijt duurzamer en gebruiksvriendelijker omdat het wasbaar is, maar toch van hoge kwaliteit.
Vorm & afmeting
Dankzij de grote vierkante vorm en afmeting (210x200) kan de fleece mat op veel verschillende manieren worden gedragen en gebruikt. De verlengde halsband kan worden omgeslagen of als nekband worden gebruikt voor extra warmte. Door het gebrek aan druk tussen de deken en de manen hoeft u zich geen zorgen te maken over schuren. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over verwarde kruissingels of druk van voorsluitingen.
Onderhoudsvoorschriften
De Heavy Fleece vierkante mat is wasbaar op 30 graden. Wij raden het gebruik van een wasdroger af om pilling te voorkomen.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52174-03-210X200
Kleur marine
Kleur Blauw
Maat 210x200 cm - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene