Reflecterende vierkante paardendekens Kentucky

Reflecterende vierkante paardendekens Kentucky
Beginnend op: € 151,24
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 151,24
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Reflecterende vierkante paardendekens Kentucky

Bescherm uw paard in slecht verlichte omstandigheden met onze reflecterende vierkante rijbroekhoes, zelfs in zware regen.
- Sterk reflecterend materiaal
- Zachte fleece voering
- Waterafstotend
- Sluit voor het zadel
- Wasbaar op 30 graden
Wat is er speciaal
Zorg ervoor dat uw paard veilig is op de weg met onze reflecterende vierkante voering. De vierkante voering is gemaakt van onze zeer reflecterende stof, zodat hij ook in het donker zichtbaar is. Het reflecterende materiaal is waterafstotend, zodat het paard zelfs bij hevige regen droog blijft. De deken is dus onmisbaar voor herfst- en winterritten. Het kleed is gevoerd met zachte fleece aan de binnenkant, waardoor het comfortabel is om te dragen. De vierkante deken heeft een klassieke vorm en sluit met een riem.
Stoffen & materialen
De voering is gemaakt van onze zeer reflecterende stof, waardoor hij ook in het donker zichtbaar is. Het reflecterende materiaal is waterafstotend om het paard droog te houden. De deken is gevoerd met zachte fleece aan de binnenkant, waardoor hij comfortabel is om te dragen.
Vorm & maat
Reflecterende vierkante voering is verkrijgbaar in de maten M en F.
Onderhoudsgids
Machinewasbaar
De meeste van onze producten zijn machinewasbaar op 30 graden. Wij raden echter aan zo weinig mogelijk te wassen en onze beschermende waszakken te gebruiken om de kwaliteit na verloop van tijd te behouden. Wij raden ook het gebruik aan van professionele wasmachines (grotere capaciteit) om schade door de wastrommel te beperken. Om het product te drogen legt u het gewoon in de open lucht op een zonnige dag. Stop het niet in de droger.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52178-42-
Kleur grijs
Kleur Grijs
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene