Waterdichte paardendeken Kentucky All Weather Hurricane 0g

Waterdichte paardendeken Kentucky All Weather Hurricane 0g

Beginnend op: € 70,83

€ 45,31

-36%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,83

€ 45,31

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdichte paardendeken Kentucky All Weather Hurricane 0g

- Wordt gebruikt in combinatie met de All Weather Hurricane outdoordeken.
- Verkrijgbaar in 0g en 150g
- Kunstmatig konijnenvel aan de binnenkant van de nek om schuren te voorkomen
- Blijft 100% waterdicht dankzij de PU-coating aan de buitenkant.
- Sterke klittenbandsluitingen aan de binnenkant van de nekwarmer om te voorkomen dat er water in de deken sijpelt. Sterke klittenbandsluiting aan de binnenkant van de nekwarmer om te voorkomen dat er water in de deken sijpelt.

Speciale kenmerken
De All Weather Hurricane nekwarmer wordt gebruikt in combinatie met onze All Weather Hurricane outdoordeken. De halsbeschermer is verkrijgbaar in 0g en 150g, afhankelijk van de behoeften van uw paard. Hij kan gemakkelijk worden losgemaakt dankzij een sterke klittenbandsluiting. Dankzij de 100% waterdichte en winddichte buitenkant is de halswarmer stevig en kan daarom gebruikt worden voor paarden die de hele dag in de wei staan.



Stoffen en materialen
De halswarmer heeft dezelfde PU-coating als de allweather-deken, zodat je paard maximale bescherming heeft tegen regen en wind. Deze PU-coating is aangebracht aan de buitenkant van de halsbedekking, wat uniek is op de paardenmarkt. Omdat de coating aan de buitenkant is aangebracht, blijft de halsbeschermer volledig waterdicht en heeft hij geen speciale behandeling nodig. De coating voorkomt ook dat de stof scheurt. De binnenkant van de halsbedekking is gevoerd met kunstmatig konijnenvel om de manen van het paard te beschermen. De kunstmatige konijnenhuid zorgt voor extra warmte en voelt zacht aan. Dit maakt de halswarmer perfect voor paarden met een gevoelige huid. Voor extra warmte hebben we 150 g vezelvulling aan de binnenkant toegevoegd. Deze vulling werkt als een extra isolerende laag om lichaamswarmte vast te houden.

Vorm en maat
De hals is voorzien van vier sterke klittenbandsluitingen. Deze sluitingen zitten aan de binnenkant van de halslijn, zodat er geen ruimte is tussen de deken en de halslijn om water buiten te houden. Om de halslijn aan de voorkant te sluiten, zijn er twee sterke klittenbandsluitingen die kunstlederen delen hebben voor een klassieke look.

Onderhoudsgids
Als de halsdoek modderig wordt, maak je hem gewoon schoon met jet water. Voor een grondige reiniging kunt u de nekwarmer wassen op 30 graden. De nekwarmer heeft geen speciale waterdichte behandeling nodig omdat wassen de waterdichte coating niet beschadigt. We raden aan om de nekwarmer aan de lucht te laten drogen.

Specificaties

  • Afmetingen: detail.eigenschappen.breedte 320mm, detail.eigenschappen.hoogte 100mm, detail.eigenschappen.lengte 410mm
  • Gewicht: 0,25 kg
  • Materiaal: Vegan konijnenhuid
  • Gebruik: Stallen , Buiten
  • Weer: Stormachtig, Regenachtig, Winderig
  • Water blokkeren: Ja
  • Waterafstotend: Ja
  • Waterdicht: Ja
  • Winddicht: Ja
  • Huidvriendelijk: Ja
  • Chipbestendig: Ja

Wasvoorschriften

  • Wasbaar op 30°C
  • Niet in de droger

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52210-03-
Kleur marine
Kleur Blauw
Karakteristiek Waterdicht
Basisgewicht Nee