Paardendeken Kentucky All Weather - Hurricane 150 g

Paardendeken Kentucky All Weather - Hurricane 150 g
Beginnend op: € 85,70
Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 85,70
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Paardendeken Kentucky All Weather - Hurricane 150 g

Gebruikt in combinatie met de All Weather Hurricane buitenhoes.
Verkrijgbaar in 0g en 150g
Kunstmatig konijnenvel aan de binnenkant van de hals om schuren te voorkomen
Blijft 100% waterdicht door PU-coating aan de buitenkant.
Sterke klittenbandsluitingen aan de binnenkant van de halsbekleding om te voorkomen dat er water in de bekleding sijpelt.
Bijzonderheden
De All Weather Hurricane halshoes wordt gebruikt in combinatie met onze All Weather Hurricane buitenhoes. De halsbedekking is verkrijgbaar in 0g en 150g, afhankelijk van de behoeften van uw paard. Het is gemakkelijk los te maken met een sterke klittenbandsluiting. Dankzij de 100% water- en winddichte buitenkant is de halsbedekking duurzaam en dus bruikbaar voor paarden die de hele dag in de wei staan.
Stoffen en materialen
De halsbedekking heeft dezelfde PU-coating als de allweather-deken, zodat uw paard maximale bescherming heeft tegen regen en wind. Deze PU-coating wordt aan de buitenkant van de halsbekleding aangebracht, wat uniek is op de paardenmarkt. Aangezien de coating aan de buitenkant is aangebracht, blijft de halsbekleding volledig waterdicht en behoeft zij geen speciale behandeling. De coating voorkomt ook dat de stof scheurt. De binnenkant van de halsbekleding is gevoerd met een kunstmatig konijnenvel om de manen van het paard te beschermen. De kunstmatige konijnenhuid biedt extra warmte en voelt zacht aan. Dit maakt de halswarmer perfect voor paarden met een gevoelige huid. Voor extra warmte hebben we 150 g vezelvulling aan de binnenkant toegevoegd. Deze vulling werkt als een extra isolerende laag om lichaamswarmte vast te houden.
Vorm en maat
De halslijn is voorzien van vier sterke klittenbandsluitingen. Deze sluitingen bevinden zich aan de binnenkant van de halslijn, zodat er geen spleet is tussen de deken en de halslijn om te voorkomen dat er water binnenkomt. Om de halslijn aan de voorkant te sluiten, zijn er twee sterke klittenbandsluitingen die kunstlederen delen hebben voor een klassieke look.
Onderhoudsgids
Wanneer de halshoes modderig wordt, reinigt u hem gewoon met jet water. Voor een grondige reiniging kunt u de halswarmer wassen op 30 graden. De halswarmer heeft geen speciale waterdichte behandeling nodig, omdat wassen de waterdichte coating niet beschadigt. Wij adviseren u de halswarmer aan de lucht te laten drogen.

Extra informatie

Merk Kentucky
Fabrikant SKU 52211-03-
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Hurricane