Lijnposthuls Gallagher

Lijnposthuls Gallagher
€ 10,23
Optimaliseer de veiligheid van je afrastering met de Line Post Pestle Sleeve Gallagher, perfect voor huisdiereigenaren. Ontdek het nu!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Lijnposthuls Gallagher

De Manchon lijnpaalrammer Gallagher is een essentieel accessoire voor alle huisdiereigenaren. Ontworpen en vervaardigd door het beroemde merk Gallagher, is deze huls speciaal ontworpen om de installatie en het onderhoud van elektrische dierenafrasteringen te vergemakkelijken.

Of je nu een boer, een fokker of gewoon een huisdiereigenaar bent, dit product zal je goed van pas komen. Het is ideaal voor lijnpalen en hoeken van afrasteringen en biedt extra bescherming tegen vocht en de elementen.

De Gallagher Sleeve is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan, zodat hij lang meegaat. Dankzij het innovatieve ontwerp is hij eenvoudig te installeren en rapide op elk type paal, van hout, metaal of PVC.

Als huisdierbezitter weet je op point hoe belangrijk het is om je huisdieren veilig te houden en lekkages aan de afrastering te voorkomen. Met de Manchon Line Post Pestle Sleeve Gallagher kunt u er zeker van zijn dat uw elektrische afrastering perfect werkt en uw dieren effectief beschermt.

Maar dat is niet alles, de Sleeve Gallagher biedt ook extra bescherming voor je dieren. Dankzij het hoesvormige ontwerp wordt het risico op verwondingen door scherpe of beschadigde afrasteringspalen aanzienlijk verminderd.

Bovendien is dit product zeer veelzijdig en kan het gebruikt worden voor verschillende soorten dieren, zoals paarden, koeien, schapen, honden en nog veel meerautres. Dankzij de superieure kwaliteit en betrouwbaarheid kunt u er zeker van zijn dat uw elektrische afrastering altijd in goede staat zal zijn en geen schade zal toebrengen aan uw dieren.

Neem geen enkel risico met de veiligheid van uw dieren, kies voor de Manchon Line Post Pestle Sleeve Gallagher voor een effectieve en duurzame elektrische afrastering. Bestel hem nu en geniet van de gemoedsrust vanesprit en de veiligheid die het u en uw dieren biedt.

Extra informatie

Merk Gallagher
Fabrikant SKU 530031
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1