Paardenhaar kam QHP [Grootte Standaard]

Paardenhaar kam QHP [Grootte Standaard]
€ 1,69
Tem de manen van je paard met de QHP kam, het essentiële hulpmiddel voor een perfecte voorbereiding op het rijden.

Niet op voorraad

Beschrijving

Paardenhaar kam QHP

De QHP manenkam voor paarden is een onmisbaar accessoire voor alle paardrijliefhebbers. Dit product van topkwaliteit, ontwikkeld door het beroemde merk QHP, is speciaal ontworpen om de manen van je paard te verzorgen.

Deze paardenharen kam is gemaakt van slijtvaste, duurzame materialen, zodat je de manen van je paard voorzichtig kunt ontwarren zonder ze te beschadigen. Dankzij de metalen tanden is hij effectief in het verwijderen van knopen en vuil, terwijl hij zacht is voor de gevoelige huid van je huisdier.

Ontworpen om perfect in de hand te liggen, biedt deze paardenharen kam een comfortabele, ergonomische grip, zodat je met precisie en gemak kunt werken. Bovendien maakt het slanke, moderne ontwerp het een aantrekkelijke aanvulling op je verzorgingsset.

Of je nu een ervaren ruiter bent of een beginner, de QHP paardenhaarkam is een essentieel hulpmiddel voor de verzorging van je paard en om het een zijdezachte, goed verzorgde manen te geven. Het is perfect voor alle paardensportdisciplines en zal je vergezellen tijdens je trainingen of wedstrijden.

Mis de kans niet om de QHP paardenharen kam te kopen, een product van topkwaliteit dat garant staat voor een gemakkelijke en effectieve verzorging van je paardenvriend. Bestel hem nu en geef je paard de beste verzorging voor zijn manen.

Extra informatie

Merk QHP
Fabrikant SKU 5303-PA
Kleur paars
Kleur Paars
Maat Standaard - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene