Mesh laarzen voor springpaarden Eskadron

Mesh laarzen voor springpaarden Eskadron
Beginnend op: € 48,78
Geef je paardrijden meer pit met Jump mesh beenkappen vanEskadron, voor optimale bescherming en uitstekende stijl.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 48,78
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Mesh laarzen voor springpaarden Eskadron

De Jump Eskadron gaiters van gaas van Eskadron zijn essentieel voor elke ruiter met een passie voor paardrijden. Deze beenkappen zijn met zorg en oog voor detail ontworpen en bieden optimale bescherming voor de benen van je paard tijdens het springen en trainen.

Gemaakt van hoogwaardig nylon mesh, zijn deze beenkappen zowel licht als duurzaam. Ze zijn ontworpen om de rondingen van de benen van je paard te volgen, voor een stevige en comfortabele pasvorm. Het aerodynamische ontwerp helpt ook om de prestaties van je paard te verbeteren door de windweerstand te verminderen.

Deze beenkappen van Eskadron hebben sterke klittenbandsluitingen voor een perfecte pasvorm en een aangepaste pasvorm. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat ze wegglijden of verschuiven tijdens je rijsessies.

Ze zijn niet alleen ontworpen voor maximale bescherming, ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. De ademende stof laat de lucht vrij circuleren, waardoor transpiratie en warmteontwikkeling worden voorkomen.

Of je nu concurreert in de springsport of gewoon je paard wilt beschermen tijdens de training, Jump Eskadron gaiters zijn een ideale keuze. Vertrouw op Eskadron om je paard te voorzien van kwaliteitsuitrusting en zorg ervoor dat je paard beschermd is tijdens elke sprong en trainingssessie. Geef je paard als ervaren ruiter de beste beenkappen op de markt - Jump Eskadron gaiters van gaas voor paarden van Eskadron.

Extra informatie

Merk Eskadron
Fabrikant SKU 555200-662-380
Kleur nachtblauw
Kleur Blauw