Hangend vogelvoederhuisje van keramiek Trixie [Grootte 150 ml]

Hangend vogelvoederhuisje van keramiek Trixie [Grootte 150 ml]
€ 15,11
Geef je gevederde vrienden een kwaliteitsmaaltijd met de Trixie keramische hanging feeder. Een must-have voor natuurliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Hangend vogelvoederhuisje van keramiek Trixie

Het Trixie vogelvoederhuisje van keramiek is een onmisbaar accessoire voor alle vogel- en natuurliefhebbers. Dit voederhuisje is gemaakt door het beroemde merk Trixie, dat gespecialiseerd is in producten voor dieren, en is aantrekkelijk, praktisch en duurzaam.

Dit voederhuisje is gemaakt van hoogwaardig keramiek en is zowel stevig als licht. Het kan gemakkelijk worden opgehangen aan een stevig touw nylon, zodat de vogels in alle veiligheid kunnen eten. Het elegante ontwerp staat prachtig in elke tuin en de vorm en felle kleuren zullen zeker vogels aantrekken.

Dit voederhuisje is ideaal voor het voeren van een grote verscheidenheid aan vogels, waaronder mezen, vinken, distelvinken en nog veel meerautres. Er kan tot 500 gram zaad in, genoeg voor meerdere dagen.

Deze keramische voederbak is niet alleen praktisch en aantrekkelijk, maar biedt ook gezondheidsvoordelen voor uw vogels. Het is gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig, dus er is geen risico op besmetting voor onze gevederde vrienden.

Dit hangende vogelvoerhuisje van keramiek Trixie is een must-have voor alle vogel- en natuurliefhebbers. Geef onze gevederde vrienden een veilig, comfortabel onderkomen en geniet ervan om ze van dichtbij te bekijken. Bestel nu en laat je verleiden door de kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk Trixie, experts in producten voor dieren.

Extra informatie

Merk Trixie
Fabrikant SKU 55629
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 150 ml - Standaard Franse maten