Frontaal voor paard Jacson Cambridge

Frontaal voor paard Jacson Cambridge
Beginnend op: € 39,80
Ontdek de paardenwenkriem Jacson Cambridge, het must-have accessoire voor elke paardensportliefhebber. Ontworpen door Jacson.
Standaard Franse maten
Beginnend op: € 39,80
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Frontaal voor paard Jacson Cambridge

De Jacson Cambridge wenkbrauwband voor paarden is een must-have accessoire voor elke ruiter met een passie voor paarden. Ontworpen door Jacson, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten, combineert deze frontriem elegantie en functionaliteit.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze frontriem je paard optimaal comfort en voegt tegelijkertijd een vleugje elegantie toe. Het strakke ontwerp en de zorgvuldige afwerking maken het een zeer gewaardeerd accessoire voor de veeleisende cavaliers.

De Jacson Cambridge wenkbrauwband voor paarden past zich perfect aan alle paardenhoofden aan dankzij de vele verstelmogelijkheden. Of je nu een pony, een rijpaard of een trekpaard hebt, deze frontriem past bij tous alle soorten hoofden en zorgt voor een perfecte ondersteuning.

Het bevestigingssysteem is ook praktisch en veilig en zorgt voor optimale grip, zelfs tijdens de meest intense sprongen. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je rijsessies.

Bovendien is de Jacson Cambridge wenkbrauwband voor paarden verkrijgbaar in een groot aantal kleuren die passen bij tous alle smaken en outfits. Je kunt je frontriem afstemmen op je zadel en je autres accessoires voor een harmonieus en elegant look.

Laat je paard niet onopgemerkt wanneer je aan het rijden bent, geef hem de Jacson Cambridge frontriem voor een chique, verfijnde stijl. Bestel hem nu en geef je paard de ultieme elegantie en comfort.

Extra informatie

Merk Jacson
Fabrikant SKU 587510
Kleur bruin
Kleur Bruin
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene