Koord voor paardrijden Jacson [Grootte 2 m]

Koord voor paardrijden Jacson [Grootte 2 m]
€ 26,58
Ontdek het Jacson ruitersleutelkoord, een must-have voor paardenliefhebbers. Kwaliteit en prestaties met het merk Jacson.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 6 of 8 dagen

Beschrijving

Koord voor paardrijden Jacson

Het koord voor paardrijden Jacson is een onmisbaar accessoire voor liefhebbers van paardrijden tous. Deze sleutelkoord is gemaakt door het beroemde merk Jacson, een specialist in ruitersportartikelen, en is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van cavaliers en hun paarden. Of je nu een beginner of een ervaren ruiter bent, het Jacson ruitersleutelkoord zal je vergezellen tijdens je trainingen of uitstapjes te paard.

Gemaakt van hoogwaardige materialen is deze leeflijn sterk, slijtvast en comfortabel. Elle heeft een ergonomisch handvat voor optimale grip en een eenvoudig te hanteren karabijnhaak om je paard veilig vast te binden. Dankzij de ideale lengte kun je je paard vrij werken of met gemak leiden.

De Jacson paardrijlijn is speciaal ontworpen voor de paardensport. Met elle kun je je paard met het volste vertrouwen trainen en bewerken, of het nu gaat om dressuur, springen of revalidatie. Dankzij de kwaliteit en betrouwbaarheid is dit het favoriete accessoire voor tous cavaliers ruiters die zich zorgen maken over het welzijn van hun paard.

Bovendien is deze lanyard verkrijgbaar in een elegant, modern ontwerp, met trendy kleuren die passen bij tous smaken. Als paardeneigenaar weet je hoe belangrijk het is om kwaliteitsuitrusting te hebben die je passie voor de sport weerspiegelt. Met het Jacson ruitersleutelkoord laat je met trots zien dat je gehecht bent aan je paard en aan paardrijden.

Kortom, de Jacson paardrijlijn is de voor de hand liggende keuze voor tous paardrijliefhebbers. Stevig, comfortabel en speciaal ontworpen voor de paardensport, elle zal je vergezellen bij al je ruiteractiviteiten. Wacht niet langer met het kopen van deze longeerteugel van topkwaliteit en geniet van momenten van medeplichtigheid met je paard in alle veiligheid. Vertrouw op het merk Jacson en kies de Jacson longeerriem voor een onvergetelijke ruiterervaring.

Extra informatie

Merk Jacson
Fabrikant SKU 588847
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 2 m - Standaard Franse maten