Frontaal voor paard Jacson CrystBrons [Grootte Volledig]

Frontaal voor paard Jacson CrystBrons [Grootte Volledig]
€ 36,80
Ontdek de elegantie en functionaliteit van de Jacson CrystBrons wenkbrauwband voor paarden, ontworpen door het merk dat de voorkeur geniet van paardensportliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Frontaal voor paard Jacson CrystBrons

De Jacson CrystBrons wenkbrauwband voor paarden is een elegant en functioneel accessoire voor paardenliefhebbers. Ontworpen door het gerenommeerde merk Jacson, combineert deze frontriem stijl en prestaties voor je paard.

Gemaakt van hoogwaardige materialen biedt deze frontriem optimaal comfort voor je paard en is tegelijkertijd sterk en duurzaam. De gekristalliseerde bronzen details voegen een vleugje glamour en raffinement toe aan de algehele look, waardoor de schoonheid van je paard wordt versterkt.

Of je nu wedstrijden rijdt of er gewoon op uit trekt, deze frontriem is de perfecte keuze voor je paard. Het slanke, elegante ontwerp past bij alle paardendisciplines en biedt een perfecte pasvorm voor optimale ondersteuning.

Deze frontriem ziet er niet alleen goed uit, maar is ook functioneel. Hij is ontworpen om je paard comfort en bewegingsvrijheid te geven tijdens het presteren. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden, zodat je kunt genieten van je tijd met je paard zonder je zorgen te hoeven maken over het onderhoud van de uitrusting.

Kortom, de Jacson CrystBrons wenkbrauwband is een must-have keuze voor paardeneigenaren die waarde hechten aan kwaliteit en stijl. Aarzel niet langer en geef je paard het accessoire dat het verdient om te schitteren op tous.

Extra informatie

Merk Jacson
Fabrikant SKU 589650
Kleur bruin
Kleur Bruin
Maat Volledig - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene