Frontaal voor paard Jacson Crys [Grootte Cob]

Frontaal voor paard Jacson Crys [Grootte Cob]
€ 36,80
Kies voor uitmuntendheid met de wenkbrauwband voor paarden Jacson Crys, ontworpen door het beroemde merk Jacson voor liefhebbers van de paardensport.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Frontaal voor paard Jacson Crys

De Jacson Crys wenkbrauwband voor paarden is een essentiële keuze voor tous paardenliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Jacson, is deze wenkbrauwband speciaal ontworpen voor paarden en hun sport. Of je nu een amateur ruiter bent of een professional, deze frontriem zal aan al je verwachtingen voldoen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de Jacson Crys browband uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid. Het elegante, moderne ontwerp voegt een vleugje verfijning toe aan de uitrusting van je paard. Bovendien past de klassieke zwarte kleur gemakkelijk bij elk type zadel en zadelbeslag.

Deze frontriem is speciaal ontworpen voor optimaal comfort voor je paard. De gebruikte materialen zijn zacht en zullen je paard geen irritatie of ongemak bezorgen. Bovendien verdeelt de ergonomische vorm van de frontriem de druk gelijkmatig, waardoor de kans op blessures en ongemak voor je paard afneemt.

De Jacson Crys frontriem heeft ook praktische details zoals verstelbare gespen voor een perfecte pasvorm en eenvoudig te gebruiken sluitingen. Bovendien past één maat op de meeste paarden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor tous cavaliers .

Of je nu een recreatieve of wedstrijdruiter bent, deze frontriem voegt een vleugje stijl en prestaties toe aan je uitrusting. Dus ga je gang en geef je paard het beste met de Jacson Crys frontriem. Bestel hem nu en ervaar ongeëvenaard comfort en kwaliteit voor je favoriete dier.

Extra informatie

Merk Jacson
Fabrikant SKU 589653
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat Cob - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene