Frontaal voor paard Jacson Cryst [Grootte Volledig]

Frontaal voor paard Jacson Cryst [Grootte Volledig]
€ 36,80
Sublimeer je paard met de Jacson Cryst wenkbrauwband, een combinatie van elegantie en praktisch nut voor sportliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Frontaal voor paard Jacson Cryst

De Jacson Cryst wenkbrauwband voor paarden is de perfecte keuze voor paardenliefhebbers die op zoek zijn naar zowel stijl als functionaliteit. Deze frontriem van Jacson heeft een stijlvol en modern ontwerp en biedt optimaal comfort voor je favoriete huisdier.

Deze wenkbrauwband is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel sterk als duurzaam, waardoor het een ideale keuze is voor dagelijks gebruik in de paardensport. Het ergonomische ontwerp past zich perfect aan de morfologie van je paard aan en biedt een perfecte pasvorm voor optimaal comfort en totale bewegingsvrijheid.

De Jacson Cryst browband voor paarden is ook voorzien van fonkelende kristallen, die een vleugje glamour en elegantie toevoegen aan je ruiteruitrusting. Of je nu wedstrijden rijdt of gewoon geniet van een ritje met je paard, deze frontriem zal opvallen op tous.

Naast het elegante ontwerp biedt deze frontriem ook een opmerkelijke functionaliteit. Dankzij de verstelbare gespsluiting is hij gemakkelijk aan en uit te trekken en biedt hij een veilige en comfortabele pasvorm voor je paard. Bovendien zorgen de hoogwaardige materialen ervoor dat hij slijtvast en gemakkelijk te onderhouden is.

Zoek niet verder, de Jacson Cryst wenkbrauwband voor paarden is de perfecte keuze om een vleugje stijl toe te voegen aan je paardrijkleding en biedt tegelijkertijd uitzonderlijk comfort en functionaliteit voor je paard. Bestel nu en voeg een vleugje glamour toe aan je trainingen en wedstrijden met je favoriete dier.

Extra informatie

Merk Jacson
Fabrikant SKU 589654
Kleur zwart/zilver
Kleur Zwart
Maat Volledig - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene