Verstelbaar 3-rings paardenbit Feeling Anatomic

Verstelbaar 3-rings paardenbit Feeling Anatomic

Beginnend op: € 43,26

€ 41,47

Optimaliseer je rijden met het Feeling Anatomic bit, ontworpen voor het comfort en de prestaties van veeleisende cavaliers ruiters. Ontdek het nu!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 43,26

€ 41,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Verstelbaar 3-rings paardenbit Feeling Anatomic

Ontdek het 3-rings verstelbare paardenbit Feeling Anatomic, de ideale keuze voor veeleisende ruiters cavaliers die op zoek zijn naar comfort en prestaties. Met zijn gerenommeerde merknaam in de wereld van het paardrijden, Feeling, is dit bit ontworpen om je paard een unieke ervaring te bieden tijdens je werk- of wedstrijdsessies.

Dankzij het anatomische ontwerp past dit bit zich perfect aan de mond van je paard aan, wat zorgt voor optimaal comfort en de kans op blessures minimaliseert. Met de drie ringen kan de druk die wordt uitgeoefend op verschillende delen van de mond nauwkeurig worden aangepast, voor optimale controle en duidelijke communicatie tussen ruiter en paard.

Of je nu een recreatieve of wedstrijdruiter bent, dit bit is perfect voor al je disciplines. Of het nu gaat om dressuur, springen of cross-country, de anatomische vorm en verstelbare ringen bieden onvergelijkbaar comfort en precieze controle.

Gemaakt van topkwaliteit materialen, is dit bit extreem duurzaam en slijtvast. Het elegante ontwerp en de zorgvuldige afwerking maken het ook een aantrekkelijk accessoire voor je paard.

Laat de keuze van je bit niet langer aan het toeval over, kies voor het 3-rings verstelbare paardenbit Feeling Anatomic en bied je paard het allerbeste in comfort en prestaties. Bestel nu en geniet van een unieke en onvergetelijke ruiterervaring.

Extra informatie

Merk Feeling
Fabrikant SKU 600314115
Kleur zilver
Kleur Zilver
Hoeveelheid per product 1