Set van 2 armbanden Eskadron [Grootte 12x400 cm]

Set van 2 armbanden Eskadron [Grootte 12x400 cm]
€ 21,13
Rijd met gemak dankzij de Eskadron strepen - een must-have van het legendarische merk!

Niet op voorraad

Beschrijving

Set van 2 armbanden Eskadron

De set van 2 armbanden Eskadron is een must-have voor alle liefhebbers van cavaliers paardrijden. Deze banden van topkwaliteit zijn ontworpen door het beroemde merk Eskadron, dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige producten voor de paardensport.

Deze banden zijn gemaakt van hoge kwaliteit stof, ultra-zacht en comfortabel voor je paard tijdens training en wedstrijden. Ze zijn ook zeer bestendig en bieden optimale bescherming tegen schuren en irritatie.

De perfecte lengte van deze banden betekent dat ze gebruikt kunnen worden op alle delen van het paardenlichaam en ze zijn eenvoudig aan te brengen dankzij de klittenbandsluiting. Bovendien maakt het elegante ontwerp met geborduurd Eskadron logo ze tot een must-have accessoire voor alle uiterlijk bewuste cavaliers ruiters.

Deze banden zijn speciaal ontworpen voor het paardrijden en kunnen worden gebruikt voor verschillende disciplines, waaronder dressuur, springen en cross-country. Ze bieden effectieve ondersteuning en compressie en helpen blessures te voorkomen en spierherstel na de training te bevorderen.

Tot slot is de set van 2 armbanden Eskadron niet alleen praktisch en functioneel, maar ook erg stijlvol. Wacht niet langer om dit essentiële accessoire aan je paardrijuitrusting toe te voegen. Bestel nu en geef je paard het ultieme in comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Eskadron
Fabrikant SKU 614000-200-290
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 12x400 cm - Standaard Franse maten