Rijhandschoenen BR Equitation Classy Pro

Rijhandschoenen BR Equitation Classy Pro
Beginnend op: € 21,12

Niet op voorraad

Beschrijving

Rijhandschoenen BR Equitation Classy Pro

BR handschoenen Classy Pro zijn gemaakt van een combinatie van synthetisch leer en lycra. Het ademende lycra zit aan de bovenkant. Daarnaast hebben de handschoenen verstevigingen bij de teugels, een klittenbandsluiting en een elastische pols.

Productkenmerken:
Deze BR handschoenen Classy Pro zijn gemaakt van een combinatie van synthetisch leer en lycra. Het lycra aan de bovenkant is ademend en elastisch. Hierdoor zijn de handschoenen ademend en nauwsluitend. De handschoenen zijn verstevigd voor een betere grip op de teugels. De handschoenen hebben contraststiksels aan de bovenkant en het BR-logo op de klittenbandsluiting.

Pasvorm:
De handschoenen hebben een goede pasvorm dankzij het lycra-elastiek aan de bovenkant, de klittenbandsluiting en het elastiek rond de pols.

Wasvoorschriften en garantie:
De handschoenen zijn machinewasbaar op 30 graden. Gebruik geen wasverzachter. Sluit het klittenband voor het wassen en/of gebruik een apart waszakje. Droog de handschoenen na het wassen liggend of hang ze op in een goed geventileerde ruimte. Niet in de droger drogen.

De garantie op handschoenen is 1 jaar en geldt voor materiaal-, stik- en fabricagefouten. Slijtage valt niet onder de garantie. Vooral het gebruik van anti-slip teugels, halsters en werkkoorden zorgt voor een kortere levensduur.

Extra informatie

Merk BR Equitation
Fabrikant SKU 709155-R022-
Kleur bordeaux
Kleur Rood
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene